[ VIDEO ] Zeitgeist infirmat

De-a lungul istoriei, oamenii au examinat detaliile privind viața, moartea și învierea lui Isus. Pentru orice observator nepărtinitor, care este gata să examineze Scriptura fără prejudecăți, dovezile cumulate de Scriptură sunt cu adevărat copleșitoare.

Pentru atei, gnostici și chiar creștini, “Zeitgeist infirmat” este șocant pentru că acest film documentar demonstrează că filmul Zeitgeist este fals. Pentru timpurile îndoielnice de azi, acest film arată ceea ce se află în spatele învierii lui Isus Hristos. Acest documentar susține că filmul Zeitgeist a fost făcut de către lideri oculţi care nu doresc altceva decât să-i facă pe oameni să uite de credința în Dumnezeu, să îi facă să creadă convingerile lor oculte.

Vizionare online film documentar subtitrat

Zeitgeist infirmat

Acest documentar demonstrează că filmul ateu Zeitgeist este fals. Biblia ne spune că trebuie să ne ferim de prooroci mincinoşi şi că îi vom cunoaşte după roadele lor. Putem vedea că fructele Cuvântului lui Dumnezeu (Biblia) sunt bune si oamenii care-L urmează pe Hristos mănâncă fructele Lui si sunt oameni buni, spre deosebire de oamenii care au creat filmul Zeitgeist pentru a depărta oamenii de la Hristos, să îi determine să nu aibă o relaţie verticală cu Mântuitorul şi să îi facă să işi piardă credinţa, speranţa şi iubirea. Deci, unde sunt roadele lor bune? Acest video arată că filmul Zeitgeist a fost făcut de către lideri oculţi care nu doresc altceva decât să-i facă pe oameni să uite că Dumnezeu are un plan pentru viaţa lor şi că el este un Dumnezeu iubitor şi iertător şi să îi facă să creadă convingerile lor, care sunt oculte.
Să nu fim sclavii acestui "Spirit al Vremii" (Zeitgeist).


Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .