Umor a la Google. 10 trucuri menite sa te faca sa zambesti !

In timp, Google tot a creat si ascuns in motorul de cautare diverse glume

si trucuri haioase, pornind de la gluma cu gravitatea

pana la un simulator complex de pilotat avioane.

Iti prezentam cele mai cunoscute si mai nebune astfel de trucuri create de Google:

1. Gravity

Scrie “Google Gravity” in bara de cautare. Apasa pe “I’m feeling lucky” (daca ai activat Google Instant, butonul se afla in partea dreapta a cautarilor sugerate de Google). Mai multe vei vedea singur

2.Askew

Cauta cuvantul “askew”. Ce crezi ca se va intampla? :)

3. Chuck Norris

Cauta numele actorului, apasa pe “I’m feeling lucky” si Google iti va arata tot ce este de stiut despre Chuck Norris. Sau nu?:)

4. ASCII

Cauta “ASCII art” (imagini create prin semne de punctuatie si litere). Google apreciaza interesul tau inj acest domeniu si a creat un logo special pentru tine.

5. Recursion

Aceasta glumita este creata special pentru filosofi si pentru tocilari ai cuvintelor. Cauta “recursion” si vezi ce te va intreba Google. :)

6. Mentalplex

Aceasta gluma a aparut prima oara pe 1 aprilie 2000, dar este inca disponibila la adresa google.com/mentalplex. Deruteaza-ti prietenii care nu prea se pricep la internet cu aceasta aplicatie. :)

7. Pacman

Multe ore s-au mai pierdut si cu acest joculet. Acest logo folosit de Google la un moment dat este inca valabil daca scrii google.com/pacman.


8. Ninja!

Ee, de aici se complica lucrurile nitel. Intra in Google Reader, si apoi apasa tastele in ordinea urmatoare: sus, sus, jos, jos, stanga, dreapta, stanga, dreapta, B, A. Un mic ninja isi va face aparitia pe ecran si in bara de cautare. :)

9. Nessie

Seteaza tema cu plaja la homepage-ul de pe iGoogle. La ora 3:14 AM, ghici ce monstru celebru va aparea? Casa nu astepti pana la ora aceea tarzie in noapte, poti modifica ora calculatorului pentru a pacali monstrul sa vina mai devreme. :)

10. Simulator de zbor

Aceasta aplicatie a fost atat de iubita de utilizatori, incat Google a inclus-o cao caracteristica a Google Earth. O gasesti in Tools > Enter Flight Simulator.

Sursa: mashable.com



Viziteaza si :
http://puppik.blogspot.com
http://forever19-forever19.blogspot.com
http://forever19blog.blogspot.com
http://caniche-poodles.blogspot.com

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .