Chimioterapie : LIMONADA + BICARBONAT


BEŢI ZILNIC LIMONADĂ CU APĂ ŞI E FOARTE BINE
DACĂ SE ADAUGĂ O LINGURIŢĂ DE BICARBONAT!!!

Lămâia (Citrus limonum Risso, Citrus limon (L) Burm, Citrus
medica) este un produs miraculos pentru a ucide celulele canceroase. Este de
10.000 mai eficient decât chimioterapia.
De ce nu am aflat de asta? Fiindcă există organizaţii interesate să găsească o versiune sintetică, care să le permită să obţină câştiguri fabuloase. Aşa că, de acum înainte poţi să ajuţi un prieten care are nevoie,spunându-i că este favorabil să bea lămâie cu bicarbonat ca să prevină boala.Gustul este agreabil şi bineînţeles nu produce efectele oribile ale chimioptrapiei.
Şi dacă ai posibilitatea, plantează un lămâi (copac) în curtea sau în grădina ta. Toate părţile sunt utile. Prima dată când vrei să bei un suc, cere-l din lămâie naturală,fără conservanţi.Câte persoane mor în timp ce acest secret a fost păstrat ca să nu
pună în pericol profiturile multimilionare ale marilor corporaţii?
Aşa cum se ştie lămâiul arbore este mic. Nu ocupă mult loc,este cunoscut cu numele de limonero, lămâi, lima.Fructul este un citric. Pulpa se poate mânca ca atare sau se
foloseşte în mod normal la băuturi, şerbet, dulciuri.
Interesul pentru această plantă se datorează puternicelor sale efecte anti-cancerigene. Deşi i se atribuie mult mai multe proprietăţi, cea mai interesantă este aceea de a avea efect asupra chisturilor şi tumorilor.

Această plantă este un remediu împotriva cancerului verificată în toate felurile de
cancer. Bicarbonatul schimbă PH-ul corpului, şi se afirmă că este de mare
folos în toate felurile de cancer (notă: cancerul este produs de o ciupercă numită
Candida....şi se recomandă tratamentul cu bicarbonat împotriva bolii!)
Este considerat că un agent anti-microbian cu spectru larg împotriva infecţiilor bacteriene şi ciupercilor care trăiesc în mediu acid, dar adăugând bicarbonatul în limonadă se schimbă PH-ul organismului; este eficient împotriva paraziţilor interni, viermilor, reglează
tensiunea arterială mare şi este antidepresiv, combate tensiunea şi tulburările nervoase.
Sursa acestei informaţii este fascinantă. Provine de la cei mai
mari fabricanţi de medicamente din lume, care afirmă că după mai mult de 20
probe de laborator, realizate începând din 1970 frotiurile au arătat că
distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon,
de sân, de prostată, de plămân, de pancreas. Componentele acestui arbore au demonstrat că acţionează de 10.000 mai bine încetinind creşterea celulelor canceroase ca şi produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic, folosit în mod uzual.

Şi ce este încă şi mai uimitor: acest tip de terapie cu extras de lămâie şi bicarbonat, distruge doar celulele maligne de cancer, neafectând celulele sănătoase.

Primit pe e-mail de la Cornelia B.

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .