Bani reali pentru restul vietii

Nu te inbogatesti, dar poti castiga niste bani petru restul vietii
doar avand alta pagina de start in browserul de internet.

Daca am ratat sansa de a ne inscrie la GOOGLE acum 13 ani, nu ratati sansa de a va inscrie la WAZZUB , acum, aici:
http://signup.wazzub.info/?lrRef=9688faf3
Google castiga miliarde de dolari anual din reclama fara sa imparta nimic cu noi. Insa din 9 aprilie 2012, noul motor de cautare WAZZUB va oferi 50% din profituri utilizatorilor!!! Pentru aceasta trebuie doar sa va inregistrati. Daca veti invita si alte persoane castigul dvs. va spori pe masura. Inscrierile se fac doar pana pe 9 aprilie 2012, numai pe baza de invitatii de la alte persoane inscrise deja. Cei interesati pot accesa linkul-invitatie de mai jos pentru inscriere:
INSCRIERI PE :

http://signup.wazzub.info/?lrRef=9688faf3
Pe Youtube pute-ti urmari prezentarea in limba engleza: WAZZUB Webinar Part 1, WAZZUB Webinar Part 2,
WAZZUB Webinar Part 3 si alte informatii.
WAZZUB - un nou motor de cautare o oferta de nerefuzat pentru dumneavoastra .

http://signup.wazzub.info/?lrRef=9688faf3
Este cea mai buna oferta pe care am intalnit-o , punand in balanta ce investesti si ce castigi. In maxim 3 luni te poti pensiona, daca te implici . Nu este gluma ! Uneori , cel mai important lucru este sa actionezi repede. Imaginati-va un proiect care are potentialul sa devina urmatorul Google Twiter Facebook si aveti avantajul de a fi unul dintre primii care se inscriu gratis pe viata! Cu cat te inregistrezi mai repede fara nici un cost, cu atat mai multi bani poti face doar prin invitarea altor membri GRATUIT

Primesti
1$ pentru fiecare membru inscris pe 5 generatii ( nivele) luna de luna , pe viata . Sumele pot fi foarte mari ! PORNITI CHIAR ACUM !
Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de PLATI?
Pentru a beneficia de plati ai nevoie de cel putin de un $FACTOR=3, adica minim 3 inregistrari valide.
Cat castigi cu WAZZUB?
La jumatate din fiecare luna, plecand de la 15 mai 2012, castigul tau va fi calculat asa:
(50% profit Wazzub ultima luna)/($FACTOR TOTAL)*($FACTOR TAU)
dupa cateva luni poate ca 1 $FACTOR valoreaza 1$, peste 4-5 ani poate ca 1 $FACTOR valoreaza peste 10$.
Cum pot sa fac un $FACTOR MARE?
Cu 5 inregistrari directe, si fiecare face 5 inregistrari, pana 5 generatii se optine un $FACTOR=3.905
1generatie 5
2generatie 5*5=25
3generatie 25*5=125
4generatie 125*5=625
5generatie 625*5=3.125
Total=3.925
aminteste-te ca ai timp numai pana la 9 Aprilie!
ATENTIE !! Inscrierea FREE se termina la: 09 aprilie 2012
http://signup.wazzub.info/?lrRef=9688faf3

Recomand sa parcurgeti pasii urmatori :
Pasul I
Inscrieti-va pe :

http://signup.wazzub.info/?lrRef=9688faf3
Atentie asigurati-va ca e-mailul dumneavoastra este corect.

Pasul II
Cititi :
Ati auzit de WAZZUB?
http://signup.wazzub.info/?lrRef=9688faf3
1. Ce este WAZZUB ?
WAZZUB se doreste a fi o comunitate globala care ne plateste., in care utilizatorilor li se ofera solutia ca in locul motoarelor de cautare existente ca Google si Yahoo sa foloseasca WAZZUB . Este un fapt cunoscut ca Google, Yahoo si Ask castiga miliarde de dolari doar pentru faptul ca cei mai multi dintre noi folosesc serviciile lor.

2. Despre ce este vorba in aceasta prezentare?
In aceasta prezentare trebuie clarificat ca WAZZUB nu este un multi level marketing (MLM) sau un program de tip Matrice. Este o companie care a fost infiintata de investitori de calitate din 2007 si care au intentia de a depasi Google-ul. Noul motor de cautare doreste sa imparta 50 % din profit cu toti membrii sai inscrisi
GRATUIT care raman membri GRATUIT , intru-cat n-au nici o obligatie de a plati vreo taxa sau sa-si upgradeze contul. Inscrierea este 100% gratuita pana la 9 aprilie 2012.

3 . Este oare o gluma sau o inselatorie ?
Nu este o gluma, WAZZUB este cu adevarat un proiect de multe miliarde de dolari, in lucru. Este cu adevarat unic fata de Google , ca el va imparti 50 % din profitul lui cu membrii inscrisi
GRATUIT pana la 9 aprilie 2012 . Spre deosebire de programe similare care au fost lansate mai inainte ca “ homepagespays.com ““ viradyne.com” , inscrierea in acest motor de cautare nu costa nici o taxa de administrare sau lunara. Nu vi se va cere sa cumparati sau sa vindeti nimic ca sa castigati bani cu WAZZUB.

4. Daca noi va satisfacem conditia de a nu cumpara sau vinde, cum obtine bani acest motor de cautare ?
Buna Intrebare! Sa luam Yahoo sau Google ca exemplu ! Aceste 2 motoare de cautare au un milliard de utilizatori pe luna care folosesc serviciile lor., fara sa plateasca pentru asta..Aceste motoare de cautare populare fac milioane de dolari, doar prin afisarea de reclame pe site-ul lor., din aceasta rezultand o medie de apoximativ 1 $ /unic utilizator /luna . WAZZUB foloseste o tehnologie asemanatoare cu Google si Yahoo, existand si alte venituri suplimentare importante .

5 Cum poate WAZZUB sa imparta 50 % din profit cu membrii inscrisi GRATUIT ?

WAZZUB castiga bani din publicitate . 50 % din profit . este distribuit actionarilor si investitorilor care deja au investit in proiectul lor, restul de 50% vor fi dati tuturor membrilor inscrisi
GRATUIT, care folosesc WAZZUB ca pagina de pornire (homepage).

6. Care este secretul din spatele WAZZUB ?
WAZZUB este acum la etapa inregistrarii care se va termina la 09 aprilie 2012.
Secretul din spatele usii este metoda de inscriere la acest program care se face prin invitatie. DACA VREI SA TE INREGISTREZI obtii link-ul de recomandare, si apoi obtii imediat un altul personal . Inscrierea are limitari si pentru acest motiv invitatia ar putea sa nu mai functioneze mai tarziu , asa ca INREGISTREAZA-TE, acesta fiind momentul optim.

7. Cand este programat sa fie lansat motorul de cautare ?
DACA TE INREGISTREZI ACUM, vei putea sa-ti verifici zona cu membrii noi si sa-ti vezi linia de sub tine,cum creste, invitand lumea cu ajutorul link-ului de recomandare.. Persoanele recomandate la WAZZUB sunt denumite “
Producatori de dolari”. El arata ca , cu cat mai multe persoane recomanzi in perioada de pre-lansare cu atat mai mult vei castiga cand programul este lansat.

8. Cand va fi lansat cu adevarat motorul de cautare?
In aprilie 2012 motorul de cautare va deveni activ pentru membrii inscrisi GRATUIT , care se inscriu acum , care vor incepe sa castige bani. Cursuri practice cuprinzatoare si seminarii web vor fi prezentate pentru a face din WAZZUB pagina ideala de pornire. Cateva din noile dezvloltari vor include un motor de cautare personalizat, update-uri la informatii, cele mai bine vandute produse online, divertisment, video si jocuri de abilitate. Folosind feedback –ul si comentariile primate de la utilizatori, se vor promova noi strategii. Cand toate caracteristicile vor functiona fara erori , echipa WAZZUB va lansa varianta finala a motorului de cautare WAZZUB, la 1 iulie 2012. pentru a tinti transformarea in bani a proiectului, avand scopul de a-si servi milioanele de utilizatori .

9. Cum va reusi noul motor de cautare impotriva motoarelor de cautare ca Google si Yahoo ? Ar fi bine sa consultati WAZZUB
Frequently Asked Question (FAQ). Acest motor de cautare va rezista mult timp datorita urmatoarelor motive:
http://signup.wazzub.info/?lrRef=9688faf3
Fara concept de Matrice - Cele mai multe planuri de afaceri sunt legate de un anumit tip de matrice, de exemplu 3x5 prin care esti limitat la 243 de membri. La WAZZUB nu exista limitata. Invitati cat de multi membri doriti .
Nicio sarcina de indeplinit - Veti gasi motoare similare de cautare care va cer sa completati formulare, sa dati anunturi, sa impartiti link-uri sau sa dati click-uri pe reclame. La WAZZUB , doar il setati ca pagina de pornire (homepage) si asta este tot .
Nimic de descarcat - In nici un moment , nu va trebui sa descarcati vreun program sau joc sau toolbar care contin in mod frecvent programe periculoase .
La WAZZUB nu este nimic de descarcat.
Nici o activitate regulata. In majoritatea planurilor de afaceri, dvs. trebuie sa ramaneti activ , in ciuda faptului ca aveti o linie uriasa sub dvs. La
WAZZUB, veti fi recompensat pe viata pentru membrii, pe care-I recomandati pana la inchiderea prelansarii.
Nicio taxa – Unele afaceri, adesea , fac inscrieri gratis, dar de indata ce te-ai inscris, trebuie sa te upgradezi .WAZZUB ramaneGRATIS pentru totdeauna.
Nici o linie sau Schema piramidala. Multe programe sunt alcatuite de asa maniera sa avantajeze oricum membrii care s-au inscris pe primele nivele ,WAZZUB vrea sa construim afacerea impreuna.WAZZUB nu plateste numai pentru reteaua personala , dar de asemenea pentru intregul profit pe care WAZZUB il castiga de la toti membrii.

10. Cat de mult castigam cu WAZZUB ca membri inscrisi
GRATIS ?
WAZZUB
intentioneaza sa plateasca 1 $ fiecarui “Producator de Dolari” pentru fiecare persoana recomandata. Astfel cand vei recomanda 500 sau 1000 sau 3000 de membri ,vei castiga 500$, 1000 $ sau 3000 $ in fiecare luna ca venit residual pasiv .

Ce vei pierde cand tot ce ti se ofera este GRATIS ?
Acei ce sesizeaza aceasta oportunitate, vor fi recompensati cu darnicie .
Porniti acum !
http://signup.wazzub.info/?lrRef=9688faf3

NOTĂ:
Nu are rost sa ai retineri,
http://signup.wazzub.info/?lrRef=9688faf3

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .