[ VIDEO ] FILM DOCUMENTAR : Teoria conspirației – A ajuns omul pe Lună?

Zeci de imagini au făcut înconjurul Globului pe 20 iulie 1969, când echipajul Apollo 11, format din cosmonauții Neil Armstrong, Buzz Aldrin și Michael Collins, a marcat prima prezență a omului pe Lună.

A fost un moment unic în istorie, iar lumea părea să se fi schimbat definitiv odată ce Armstrong a fost primul om pe Lună. Cu toate acestea, în curând au început să apară îndoieli despre autenticitatea aselenizării, un mister care continuă până în zilele noastre și în jurul căruia s-a conturat o adevărată teorie a conspirației. Mai mulți oameni de știină au ridicat o serie de întrebări care nu și-au găsit încă răspunsul. În acest film documentar, oameni de știință și experți vorbesc despre posibilitatea ca agenția spațială americană să fi trucat imaginile din timpul misiunii Apollo 11.

Dacă nu există aer pe Lună, de ce drapelul american flutura în imaginile difuzate după încheierea misiunii? Există posibilitatea ca fotografiile NASA să fie trucate? Este oare posibil ca oamenii să supraviețuiască radiațiilor letale din spațiul cosmic? Conform lui David Persey, fotograf și regizor renumit, dovezile unui trucaj se află chiar în fotografiile și imaginile NASA. El susține că multe dintre ele conțin inconsistențe și anomalii care conduc spre o singură concluzie: călătoria pe Lună a fost regizată de către americani.

Vizionare online film documentar subtitrat

Teoria conspirației – A ajuns omul pe Lună?


Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .