[ VIDEO ] Universul lui Hawking – The Big Bang

De mii de ani, oamenii și-au pus întrebări despre univers. Se întindea el la nesfârșit sau existau niște limite? Și de unde a luat naștere? Are Universul un moment al creației, așa cum credea biserica, sau a existat dintotdeauna așa cum credeau mulți filosofi?

Al doilea episod din seria de filme documentare „Universul lui Stephen Hawking” dă răspunsul la toate aceste întrebări și vorbește despre nașterea Universului, Big Bang-ul. Teoria Big Bang-ului explică dezvoltarea incipientă a Universului, de la o stare primordială fierbinte și densă, care s-a extins rapid.

Odată cu această expansiune, Universul s-a răcit, iar în momentul de față se află încă în expansune. Potrivit ultimelor măsurători și observații, Big Bang-ul a avut loc în urmă cu aproximativ 13,73 miliarde de ani în urmă.

Documentare din aceeași serie:

Universul lui Hawking – A vedea este a crede

Vizionare online film documentar subtitrat

Universul lui Hawking – The Big Bang

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .