"Profilul psiho-sociologic al soferului de Toyota"

ornesc de la pretul masinii, si dotari.
Nu este o masina pentru un om care abia traieste de pe o zi pe alta (sau care abia isi permite o rata de 500 lei), soferul de Toyota are salar de la 15-20 milioane in sus - trebuie sa iti permiti o Toyota

Are familie, sau are de gand sa isi intemeieze o familie - ma tot gandesc la Toyota Auris
(un prieten are aceasta masina) - masina mare, incapatoare, masina in care intra 5 oameni mari (de la 90 kg in sus) - masina de mers in excursie.

Este o masina pentru oameni culti, cu facultate (cel putin) - nu este o masina de fitze, si nu oricine isi cumpara o Toyota (pentru cei smecheri exista mertzane si bmw -uri)

Chiar oamenii de business, antreprenori - conduc astfel de masini.

Sunt oameni ocupati si vor siguranta - masina are printre cele mai mari garantii de pe piata - 5 ani- se intampla ceva o duci la service si gata.

Soferul Toyota locuieste 99% la oras, masina Toyota o cumperi noua, din magazin.
Varsta soferului e +25 ani.

Nu este la prima masina, si trebuie sa ai o anumita maturitate in condus, pentru a conduce o Toyota.

Nu este o masina de femei, nici ca design si nici ca putere.

Soferul de Toyota il vad afacerist, cu o constitutie mare - inalt sau lat in spate- vrea sa aibe loc in masina.

La mine in oras, e o masina (nr. masinii e cs ... DAP) e Toyota Hilux, o masina mare si il stiu din vedere si pe sofer... un om inalt, un om cu functie intr-o institutie a statului.

Soferul de Toyota este un om calm, conduce rapid si cu dexteritate... in viteza... si vrea siguranta.
(masina e plina de airbag-uri ... in caz de)

Vede masina ca pe investitie in timp, nu doar o necesitate (prietenul meu are 55 de ani si si si-a luat masina cu toate dotarile si cu bani cash) - nu te prea zgarcesti la bani cand iti iei o Toyota.

Tot la mine in oras (e oras mic -80.000 locuitori) am vazut un singur model Toyota Prius - soferul de Toyota stie inovatiile acestor masini, sunt ECO si ... de obicei soferul de Toyota locuieste la casa sau in zonele bune ale orasului.
------

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .