Cum sa te angajezi la Facebook?


Cum sa te angajezi la Facebook?

Cum a ajuns tanarul student Tiberiu Savin, un abonat al olimpiadelor internationale, sa lucreze la Facebook?

Norocul lui a fost ca a aflat despre o conferinta pe care cei de la Facebook urmau sa o tina la Politehnica, in aprilie, dupa care cei interesati puteau depune un CV in vederea angajarii sau pentru un stagiu de internship.

Dupa trei interviuri, Tiberiu era anuntat, printr-un mail, ca a fost acceptat intr-un stagiu de internship la biroul central al companiei din Palo Alto, iar din septembrie s-a mutat in California.

Ceea ce apreciaza cel mai mult acolo este libertatea si faptul ca atmosfera de la birou nu il face sa se simta ca un agnajat.

“Stiti cum e in Romania cand te duci la munca si nu ai absolut nici un chef sa lucrezi, esti obosit, sictirit si totusi trebuie sa stai la munca 8 ore sa lucrezi, sa faci ce trebuie sa faci intr-o sila totala? Ei bine, aici nu este asa. Vii la birou cand vrei, pleci cand vrei, o sa il citez pe managerul meu ‘As long as you can finish your project, I don't care if you take a whole week off’ (Atata timp cat iti termini proiectul, nu ma intereseaza daca iti iei si o saptamana libera, n.red.)", scrie Tiberiu pe blogul personal.

Tanarul student roman spune ca lectia cea mai valoroasa pe care a invatat-o in Palo Alto este ca un angajat lucreaza mult mai bine daca nu se simte ca un angajat. “Cu cat ii dai mai multa libertate, cu atat acesta se va responsabiliza mai mult si va lucra in momentele in care el se simte mai productiv si va aduce rezultate foarte bune”, explica Tiberiu.

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .