Laptop pentru businessboy si shopgirl !

"colectia Karim Rashid" (da click aici:)

Pentru ea, cea care este altfel decat celelalte fete,
singura care are un astfel de laptop, si toate prietenele ei sunt invidioase.


Cand ai o masina roz, haine roz si esti o diva... normal ca iti trebuie si un laptop roz... de firma


ASUS EeePC 1008p Karim Rashid vine imbracat int-un invelis unic, din forme geometrice simple si in acelasi timp complexe. In acest fel, lumina si umbrele creeaza permanent un joc unic pe suprafata lui.

Subtire, finut, cu design, special pentru tine.
Si in plus, geanta pentru laptop si mouse-ul pe aceasi culoare atrag lume si priviri in directia ta.


















































Pentru el, un mic "businessboy" cu o afacere de nisa, si un excentric in grupul sau de prieteni; acest laptop maro din colectia Karim Rashid este un element cheie pentru a iesii din multime, din gandirea de turma.

In timp ce prietenii lui se lauda cu cel mai nou telefon pe de piata, sau cel mai tare televizor 3D achizionat cu bani cash, "sa moara dusmanii de ciuda" , acest baiat linistit si tacut scoate din geanta acest superb laptop si ii lasa muti pe prietenii sai.

Ai crede ca a costat o avere, si nu stie nimic, dar daca iti spun ca are 1,1 kg, are autonomie de pana la 5 ore, este dotat cu 2 sisteme de operare, Windows 7 Starter si Asus Express Gate – un sistem de operare propriu care iti permite sa accesezi rapid site-urile WEB preferate, sa trimiti e-mail-uri sau sa comunici prin intermediul aplicatiilor de mesagerie instant - parca iti schimbi parerea despre el.

Eee PC™ 1008P dispune de un design ce include un ecran de 10.1 inchi iluminat cu LED-uri si o tastatura ergonomica de tip chiclet, cu butoane individuale, usor de apasat. De asemenea, ai posibilitatea de a stoca pana la 500 GB de imagini, filme sau alte date online prin intermediul serviciului gratuit ASUS WebStorage.


























Specificatii

Netbook Asus 1008P-PCH020S Intel® AtomTM N450 1.66Ghz,...

Cod: 1008P-PCH020S
Procesor Intel® AtomTM

Tehnologie Procesor: 45 Nm

Model Procesor: N450

Frecventa Procesor: 1660 MHz

Cache: 512 KB

Producator: Intel

Tip Display: WSVGA

Diagonala: 10.1 Inch

Rezolutie: 1024 X 600

Tehnologie Display: LED


Capacitate Memorie: 1 GB

Tip Memorie: DDR2

Hard Disk

Capacitate: 250 GB

Tip Memorie Video: Integrata

Difuzoare Stereo

Camera WEB: 1.3MP

Cititor De Carduri: Da

Dimensiuni (W X D X H):

262 X 180 X 26.2 Mm

bluetooth, wireless, si alte dotari care il fac sa iasa in evidenta.

Karim Rashid, unul din cei mai prolifici designeri ai generației sale, a câştigat peste 300 de premii pentru creaţiile sale, devenind o legendă în lumea designer-ilor. Palmaresul său cuprinde obiecte de zi cu zi precum obiecte de mobilier, interioare de restaurante şi hoteluri, identităţi vizuale pentru companii. Multe dintre creaţiile sale sunt expuse deja în galerii de artă din întreaga lume. Dar poate una dintre cele mai reuşite creaţii ale sale este netbook-ul ASUS 1008P, un exemplu magistral de artă vizuală combinată cu tehnologie de vârf.
-----

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .