CIUDATENII IN LUME !





Vodca vindeca pneumonia

Asa au declarat specialistii rusi care au aratat ca este suficienta o cantitate de 100 ml pentru a preintimpana aparitia pneumoniei. Conditia este ca bautura sa nu fie contrafacuta. De asemenea, o cantitate prea mare de alcool distruge sistemul imunitar al organismului si permite aparitia mai multor boli.

Vibratoare muzicale

Este o noua moda in magazinele care vand produse erotice. De o calitate exceptionala, vibratoarele au inregistrate vocile unor vedete in diverse ipostaze. Unele vibratoare au inregistrate, pe o secventa de pana la cinci minute, arii din diverse opere sau cu diversi cintareti in voga, dintre cei cu mai mult sex apple. Dupa terminarea celor cinci minute, banda porneste de la capat si se termina doar o data cu bateriile. Colajul este facut din dialoguri din mai multe filme ale acestora si transformate intr-un dialog super-erotic. In felul acesta, femeile doritoare pot auzi vocea lui Brad Pitt care spune “ Asa... e foarte bine... nu te opri... imi place”. Ce nu stiu ele e faptul ca Brad nu a folosit niciodata, in acelasi film, cuvintele de mai sus ci pe rind, in mai multe aparitii cinematografice, de regula pline de actiune. Dar ce mai conteaza cand il tii in mina pe frumosul blond si iti vorbeste atat de frumos?!...

Closetul ambisex

Un student din Marea Britanie a inventat WC-ul care poate fi folosit si de femei si de barbati. Noul WC are un dispozitiv care, printr-o simpla apasare de pedala, ridica capacul vasului si-l transforma in pisoar. Apoi, imediat ce apa este trasa, capacul se lasa automat la loc. In felul acesta nici femeia si nici barbatul nu se mai pot plange unul de celalalt. Cel mult poate de pret, care deocamdata este destul de ridicat, un astfel de WC costind in jur de 4000 de dolari.

Soarecii prevad cutremurele

Este concluzia la care au ajuns oamenii de stiinta japonezi, care afirma ca micutele animale au un comportament straniu atunci cand sunt supusi efectelor unor unde electromagnetice de aceeasi intensitate ca si cele produse in timpul cutremurelor. Soriceii incep sa se agite, sa alerge prin cusca si sa isi frece botul cu labutele. Specialistii spera ca soriceii sa fie cel mai ieftin aparat de anuntare a cutremurelor.

Nou nascut la concert rock

Un baietel de doar noua zile a fost cel mai tinar participant la un concert rock. Nu pentru ca ar fi vrut el, ci pentru ca asa au decis parintai sai, ambii trecuti de varsta de 40 de ani. Cei doi parinti sunt fani fanatici ai formatiei AC/DC si desi li s-a atras atentia ca nu e bine pentru copil sa fie prezent in zgomotul concertului, cei doi nu au putut renunta la intilnirea cu idolii lor. Din nefericire, autoritatilor nu li s-a parut o idee prea buna si au decis sa le ridice tutela neglijentilor parinti.

Dosar penal pentru ca s-a... parfumat

O femeie din Florida a fost arestata de politisti pentru ca s-a parfumat. Politistii au considerat ca Lynda Taylor a incercat in mod intentionat sa agraveze starea de sanatate a sotului sau, stiind ca acesta e alergic la parfumuri. In urma trimiterii in judecata, femeia trebuie sa-i plateasca daune in valoare de 150.000 de dolari sotului sau. Din care are dreptul, comform legii, la jumatate din suma.

VIA : LINK

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .