DE ICI , DE COLO , SPUSE VOUA !!!



Restaurant fara farfurii

Un restaurant din Tuscany, Italia, a devenit celebru si cautat pentru o gaselnita de-a patronilor. Mai exact, mancarurile sunt servite in tot felul de vase, numai in farfurii nu. Astfel, la Gambero Rosso (Langusta rosie, n. r.), poti servi ciorba dintr-un ghiveci pentru flori iar tocana intr-o tavita de plastic folosita in mod normal pentru ustensilele de birou. Lichidele pot fi baute in vaze sau chiar in loluri de la lustre. Si desi nu e intotdeauna la indemina sa maninci in acest mod, nu putini sunt cei care vin de la mare distanta, doar ca sa manance aici.

Piramida pe malul oceanului

Un miliardar texan a decis sa-si construiasca o piramida care sa-i imortalizeze numele peste veacuri. Construita pe o structura metalica ce poate rezista si la un bombardament atomic, piramida este acoperita cu o sticla speciala, care se topeste doar la cateva mii de grade Celsius. La o treime de baza, texanul si-a construit un mausoleu unde va fi depus trupul sau imbalsamat, dupa ce va muri. “Daca faraonii au fost in stare sa construiasca piramide care au rezistat mii de ani, sunt sigur ca acelasi lucru se va intampla si cu piramida mea. Si cine stie, poate peste alte mii de ani, arheologii viitorului vor fi incintati cand vor descoperi piramida mea”, a spus texanul, care si-a facut birourile in virful piramidei

Curs de saruturi

Americanii se gandesc tot mai serios sa introduca in scoli arta comportamentului sexual. Deocamdata in scolile americane se preda sarutul, ca prima faza a unei relatii erotice. Cursul este facultativ, iar doritorii pot descoperi inca vreo cateva zeci de tipuri de sarut, in afara celui frantuzesc. Pana acum, cel mai violent sarut este cel din insulele Trobiand, in care partenerii folosesc, in acelasi timp cu buzele, parul si... dintai.

Crocodil batut de o femeie

S-a intamplat in Australia. Protagonista, o tinara de numai 19 ani, se afla impreuna cu varul sau, pe un lac, la scaldat. La un moment dat, un crocodil de aproape trei metri, la prins de picior pe baiat, chiar langa mal. Fara sa se piarda cu firea, Margaret a lovit fiara cu un ciomag, peste bot. Surprins de lovitura, crocodilul a dat drumul prazii si s-a scufundat, iar tinarul a ajuns la timp la spital pentru a nu-si pierde piciorul in urma muscaturii.

Cofetarie XXX

In capitala statului chilian s-a deschis o cofetarie ciudata, in care prajiturile au forme erotice. Patronul cofetariei “Erotica” sustine ca peste 90% din clientela o formeaza femeile. In plus, spune ca la deschiderea cofetariei, femeile se rusinau sa ceara un “penis cu frisca” sau unul cu “miere si alune”, preferind sa arate cu degetul prajitura dorita. Mai mult, la ora actuala cofetaria produce si torturi aniversare, la cererea clientilor, sub formele dorite.

Propunere legislativa

Domnul Pavel Todirita din Iasi, propune scoaterea din Codul Penal a gestului facut cu degetul aratator si care, la ora actuala, este considerat ofensator. Domnia sa sustine ca gestul are o vechime de peste 2.000 de ani, fiind extrem de popular in vechea Roma, iar aratarea acestuia nu a constituit, la baza, un gest indecent. “Nu stiu cine a stabilit si pe ce baza, ca degetul respectiv inseamna o injuratura. Dar daca tinem cont ca tot parlamentari au fost si aia, atunci e clar. Pentru ca toata lumea stie cit de inteligenti sunt alesii nostri”.

-----------

VIA : LINK

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .