[ VIDEO ] ROMANIA - PARANORMAL , LA EL ACASA !



In Romania exista zone cu o incarcatura energetica extraordinara, cu povesti desprinse parca dintr-un film fantastic, cu posibile explicatii pe care buzele tale nu ar indrazni sa le transmita mai departe, exista enigme pe care, din diverse motive, oamenii de stiinta au renuntat sa le desprinda din nimbul de legenda si supranatural.

Am afirmat de multe ori ca lumea este facuta doar din alb si negru si culori aditionale si ca dincolo de ceea ce poate fi inteles nu se mai afla nimic. Am afirmat de multe ori ca pamantul romanesc nu mai are nimic sa ne ofere. Cine poate insa sa puna cap la cap toate legendele si miturile, speculatiile, exagerarile, fenomenele inexplicabile, aparitiile misterioase care au avut loc pe aceste taramuri si sa stoarca din ele adevarul si numai adevarul? Si daca un cineva ar reusi totusi... oare explicandu-le in totalitate nu ar ucide minunea si farmecul din ele? Pamantul este o entitate vie, incarcata nu doar de plante, animale si realizari omenesti, ci si de focare energetice, cu efecte uimitoare asupra organismului si psihicului uman. Fara mister, povestile s-ar izbi de un zid mort, nu ar mai putea trece mai departe de noi. Povestile ciudate pot fi transmise mai departe doar sporindu-le misterul.

Pamantul romanesc ascunde realitati si ciudatenii care ar putea sa starneasca curiozitatea chiar si in cel mai sceptic muritor de pe pamant.
In Romania exista zone cu o incarcatura energetica extraordinara, cu povesti desprinse parca dintr-un film fantastic, cu posibile explicatii pe care buzele tale nu ar indrazni sa le transmita mai departe, exista enigme pe care, din diverse motive, oamenii de stiinta au renuntat sa le desprinda din nimbul de legenda si supranatural. Romania este insa eterna frumoasa adormita care asteapta sa fie trezita la viata. Oamenii ei ar trebui sa inteleaga ca geografia ei paranomala este poate una dintre cele mai interesante din lume. Sunt multe zone fantastice si miraculoase ale Romaniei, insa in articolul de fata le vom prezenta pe cele mai cunoscute.



Padurea Baciu- padurea in care viata nu misca..


Se afla la numai cativa kilometri departare de orasul Cluj si acopera un deal cat vezi cu ochii. Aparent, este un loc oarecare in care timpul isi vede linistit de treaba curgand lent. Padurea Hoia Baciu este insa unul dintre cele mai cunoscute si controversate locuri din Romania pe seama caruia, din dorinta omeneasca de a intelege si descifra secretul fenomenelor paranormale din padure, au luat nastere povesti incredibile si speculatii care mai de care mai spectaculoase. Se spune ca vantul nu sufla in aceasta padure si ca cei care ii trec pragul, chiar daca nu patesc nimic, sunt incercati de un sentiment bizar de apasare, inconfort si teama, avand senzatia ca sunt priviti si supravegheati de pretutindeni. Padurea nu este vie ca toate padurile, ci pare invaluita in tacere, lipsita de freamatul frunzelor si al vietuitoarelor. Spre surprinderea celor care se asteapta sa intalneasca o padure falnica, lucrurile stau cu totul altfel. Unii dintre copaci sunt orientati catre pamant, anemici si contorsionati, unii dintre acestia au trunchiurile golite, rasucite intr-un mod grotesc, de neinteles mintii omenesti. In anumite zone vegetatia aproape lipseste sau pare “uscata”. Cum au ajuns copacii in varsta de cateva decenii sa aiba o forma atat de ciudata precum este cea de spirala? Nimeni nu stie cu exactitate. Majoritatea oamenilor dau din umeri uimiti. Cercetatorii vin insa cu explicatii: padurea este una din zonele terestre de un magnetism foarte puternic, iar trunchiurile copacilor s-au orientat in functie de prezenta luminii, destul de rara aici. De altfel, vanturile puternice ar fi putut modela trunchiurile copacilor. Cum este insa posibil acest lucru daca in zona nu bat vanturi de o asemenea intensitate?…

Teama localnicilor de ceea ce exista in aceasta padure a existat dintotdeauna. Ceea ce nu au putut intelege oamenii din zona, turistii si cei atrasi de fascinatia locului au numit in mai multe feluri: duhuri rele, obiecte si fluctuatii luminoase, OZN-uri, iele, padure blestemata, loc malefic, spatiu dintre doua lumi, spirite blocate intr-o dimensiune temporata nepotrivita, contacte cu fiinte apartinand unor alte lumi, etc. Se vorbeste chiar de disparitii, rapiri si persoane care si-au pierdut mintile, iar unii martori care au innoptat in padure au acuzat ulterior dureri de cap, insomnii, starea de neliniste si greata, ba chiar si arsuri.

Oamenii vor sa vada “ceva”, chiar daca acesta nu exista, chiar daca adevarul ar fi cu totul altul decat s-ar astepta. In mod inexplicabil, manifestarile sunt fie materiale, fie imateriale. In anumite zone din padure considerate “active” au fost surprinse cu ajutorul peliculei fotografice prezente luminoase, de altfel insesizabile cu ochiul liber. Primul martor care a deschis in mod oficial subiectul a ceea ce se intampla in padure a fost biologul Alexandru Sift in 1953, sustinand ca a identificat vizual un obiect zburator, in forma literei V, indreptandu-se catre sol.Continuand cercetarile biologului, in anii ’70, profesorul Adrian Patrut, autor al volumului “Fenomenele de la Padurea Hoia-Baciu (aparut in 1995), s-a ocupat de cercetarea amanuntita a zonei, fotografiind zona si ajungand la concluzia ca anumite zone din padure sunt mai “active” si ca asa-zisele entitati, structuri luminoase sau energii invizibile sunt sesizabile acolo unde gradul de radioactivitate este mai mare, inregistrandu-se fluctuatii inconsecvente si anomalii magnetice. La fel de ciudat este si faptul ca pe suprafata padurii au fost sesizate prezenta anumitor animale care, sustin martorii, au disparut ulterior in mod misterios Campul magnetic despre care se presupune ca se afla in Poiana Rotunda este asociat de adeptii ezoterismului granitei dintre doua dimensiuni si incercarii anumitor spirite de a se armoniza cu energia entitatii pamantului.

Padurea Baciu este un loc misterios si imprevizibil, care a starnit atat curiozitatea cat si spaima multora. Pentru noi toti este un semn de intrebare la care nu detinem inca raspunsul. Este mit sau realitate ceea ce se intampla in aceasta padure? …

Templul Ursitelor de la Sinca Veche –
Locul in care se pogoara energiile si se indeplinesc dorintele ...

La 45 de km de Brasov si la 22 de km de orasul Fagaras, sub dealul Plesu, la numai 2 km de localitatea Sinca Veche, ascuns printre paduri, vegetatie abundenta si peisaje de vis, se afla faimosul templu crestat in stanci caruia unii dintre oamenii ii spun Templul Ursitelor. Sau Locul Sfant, Locul unde ti se implinesc toate dorintele, Templul Ursitelor, Manastirea sapata in stanca. Minunea, cum il numesc altii... Vechimea si originea templului a nascut insa controverse si nici astazi locasul nu a putut fi datat cu exactitate. Unii spun ca ar avea o vechime de 7000 de ani si ca a fost creat de mainile aceleiasi civilizatii predacice care a creat Templul Alb din Insula Serpilor. Altii sustin ca templul pagan este de fapt o biserica sau o manastire crestina intemeiata in anul 1472, insa este de neinteles prezenta a doua altare intr-o biserica crestina. In plus, in incaperile lacasului nu a fost gasit niciun insemn care sa reprezinte crucea, simbol primordial al crestinismului. Din interior, a fost inaltata o turla, iar in mijlocul lacasului se afla un fel de fereastra pe unde patrunde lumina direct deasupra altarului. De acolo, cred oamenii, se pogoara fortele energetice...La inceput, incaperile din interior erau in numar de 9, insa in timp, multe dintre acestea s-au prabusit. Legatura dintre inceperi se face prin intermediul unor galerii. Scrijeliturile de pe pereti, insemnarile, simbolurile si sculpturile sunt extrem de interesante, inedite, sustinand opinia bioenergeticienilor conform carora locul este un puternic centru energetic al Pamantului, de un magnetism remarcabil. Pe peretele altarului se pot observa un portret si doua si doua simboluri ezoterice: o hexagrama, o stea in 6 colturi si un cerc Yin-Yang. Ceea ce este insa spectaculos la acest loc este insa ceea ce se intampla in interiorul lui. Cei care au patruns in interiorul lacasului nu pot explica ceea ce se intampla in interiorul sau, insa sustin ca nu poti nega energia pozitiva cu care simti ca te incarci.

Poate ca speculatiile oamenilor sunt nefondate si exagerate, insa multi care au calcat pragul acestui locas sustin ca se simt instantaneu energizati, ca uita de foame, griji si sete si ca plec de acolo cu inima mai usoara, mai echilibrati, mai sanatosi (durerile trec si bolile se vindeca), mai impacati cu ei insisi. Unii chiar sustin ca au vazut sfere stranii de lumina in interiorul altarului, duhuri de lumina sau cantece ale unor coruri care canta intr-o limba de nedescifrat. Daca iti spui dorintele cu inima curata in anumite zile din an: de Sfantul Gheorghe, de Lasata Secului de Pasti si de Schimbarea la Fata si te rogi in locas, se crede ca dorintele se indeplinesc si ca ai sansa de a-ti influenta destinul. Doar in aceste trei zile, iti poti indupleca ursita sa ti se schimbe. Naluca sau “fata in alb” te va anunta despre reusita dorintelor tale...

Muntii Bucegi – Misterele energetice stau inca in picioare….

Obisnuim sa ne laudam strainilor cu muntii nostri Bucegi, vechi de mii de ani, neclintiti de cand lumea… Intrebati care este simbolul reprezentativ al tarii noastre, gandurile noastre se indreapta toate odata spre Sfinxul. Sfinxul… stanca magica, cea facuta de natura… dupa chipul si asemanarea omului. Muntii Bucegi... exista parca de cand lumea, parte integranta din firesc, meniti sa ne clateasca ochiul cand suntem prea devitalizati de poluarea si de nelinistea urbana. Ne-am obisnuit sa-i stim acolo… stand linistiti in extremitatea estica a Muntilor Meridionali. Cum explicam insa cele peste 100 de cutremure care timp de o luna de zile au smuls muntii Bucegi din pacea lor fireasca?Cati dintre noi isi mai aduc insa aminte ca odinioara, pe vremea dacilor, Muntii Bucegi erau incarcati de sacralitatea? Cati dintre noi cred ca mana omului nu are nimic de-a face cu forma stranie a Sfinxului? Cati dintre noi nu si-ar dori ca misterele Bucegilor sa fie odata pentru totdeauna dezlegate? Nici forma ciudata a formatiunilor de piatra Babele nu poate fi pusa in totalitatea pe seama atotputerniciei naturii. In regularitatea si neregularitatea lor, stancile sunt “prea perfecte” pentru a nu ridica intrebarea daca nu cumva sunt ajustate de mana magica a omului. Explorand tainele Sfinxului, Daniel Ruzo, un cercetator de origine peruviana este cel care a emis posibilitatea existentei unei anumite legaturi intre civilizatia stramosilor nostri geto-daci si vechea civilizatie Markawasi.

Este drept ca legendele, miturile, presupunerile si adevarul s-au imbinat intr-o varianta care nu ne prezinta deloc chipul obiectiv al realitatii. Nu mai reprezinta pentru nimeni o noutate faptul ca in Bucegi s-au intamplat si se intampla lucruri inexplicabile. Fenomenele paranormale sunt peste puterea de intelege a noastra, a oamenilor obisnuiti. Parca nicaieri frumusetea naturii nu s-a imbinat intr-un mod mai firesc si mai intrigant in acelasi timp cu… misterul si necunoscutul decat pe inaltimile naucitoare ale muntilor nostri Bucegi, in legendele sfinte ale dacilor si in povestile ireale ale vremurilor contemporane. Unii afirma ca muntii Bucegi reprezinta principalul punct energetic din Romania (si cel mai puternic). Multi sunt si cei care sustin ca, intr-un mod inexplicabil, cand ajung aici, se incarca cu energie pozitiva si scapa de boli in mod miraculos, functiile organismului refacandu-se rapid. Si nu doar datorita frumusetii zonei…Conform anumitor teorii, se pare ca Varful Omu, despre care se crede ca pe vremea dacilor era folosit drept sanctuar, formeaza un triunghi energetic cu varfurile muntilor Retezat si Ceahlau. Triunghiul de Aur. …Varianta existentei unui lant nesfarsit de tuneluri la baza muntilor nu este exclusa nici ea. In 1993, timp de o luna, muntii Bucegi au fost zguduiti din temelii de cutremure de intensitate mica. Ceea ce este ciudat este faptul ca mai intai se faceau auzite anumite bubuituri in interiorul pamantului, dupa care incepeau cutremurele propriu-zise. Si tot asa timp de o luna, timp in care oamenii din zona se plangeau de insomnii. Se spune chiar ca locuitorii din Busteni se incarcau de energie… la propriu... Atingandu-si mainile de corp observau ca pielea a capatat o oarecare electricitate. Dupa o luna de zile insa… muntii au redevenit cuminti, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat niciodata. Insa pe culmile muntilor nivelul de radiatii, afirma unii specialisti, este foarte mare… Cum pot fi explicate toate aceste enigme? Cum poate fi explicat curcubeul care s-a format pe cer fara ca inainte sa fi existat nicio ploaie? Sa reprezinte lantul de munti al Bucegilor asa-zisul muntele sacru, axis –mundi, piramida cosmica?
******************
Articol semnat :

LYLY MONA ELENA

******
TOTUSI , INTREAGA LUME ESTE UN MISTER !

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .