Leacuri contra mahmurelei


Usturoi cu pătrunjel : tocaţi 2-3 căţei de usturoi şi 2-3 fire de pătrunjel verde. Amestecaţi-le cu 10 picături de untdelemn. Amestecul întinde pe pâine şi se mănâncă imediat ce băutura se urcă la cap.

Suc de varză : amestecaţi circa 30gr suc de varză dulce cu 30mg rachiu şi 30mg suc de ceapă. Lichidul obţinut se încălzeşte cât să nu fiarbă şi se bea pe nerăsuflate.

Aburi cu oţet de mere : puneţi într-o cratiţă largă şi smălţuită, oţet de mere şi apă în părţi egale. Vasul se pune pe foc şi se lasă să fiarbă încet. Când începe să iasă aburi, se apleacă capul deasupra vasului şi se inhalează adânc. Toate aceste reţete au fost verificate şi au dat rezultate.

**********************************

Francezii pot cumpara acum o licoare despre care se spune ca elimina alcoolul din singe

de sase ori mai repede decit in mod normal. Leacul anti-alcool poate fi luat inainte, in timpul sau dupa o petrecere serioasa si isi face efectul in 45 min.

Potrivit cotidianului "Telegraph", leacul impotriva mahmurelii este produs conform unei "retete secrete", pe baza de extracte de plante, Security Feel Better se vinde in recipiente foarte mici si poate fi luat inainte, in timpul sau dupa o petrecere serioasa. Doctoria poate fi gasita deja pe rafturile unor supermarketuri din Franta si este exportata in Coreea, Germania si Elvetia. In prezent se poarta discutii pentru ca licoarea sa fie lansata si in Statele Unite si in alte parti ale lumii.

Producatorul PPN, cu sediul in Normandia, a insistat ca nu incearca sa ii convinga pe cumparatori ca pot sa bea la nesfirsit fara sa se gindeasca la sanatatea lor. Dar materialele publicitare sint deja interpretate, in Franta, ca o sugestie potrivit careia conducatorii auto pot sa se urce la volan fara sa-si faca griji, chiar daca au baut. Site-ul PPN sustine ca produsul ar trebui sa-si faca efectul la 45 de minute dupa consumare si ca ar trebui sa "previna mahmureala si sa elimine mincarea si bautura repede, in special alcoolul" si sa amelioreze senzatia de exces, dupa un prinz sau o petrecere copioasa. O nota de subsol, pe pagina web , avertizeaza ca timpul necesar pentru ca produsul sa actioneze variaza de la individ la individ. De asemenea, nota mai avertizeaza ca abuzul de alcool poate dauna grav sanatatii.

Medicamentul ar putea incuraja oamenii sa bea

Totusi, exista semne ca nu toata lumea apreciaza promovarea unui produs care ii incurajeaza pe bautori sa creada ca pot sa indeparteze rapid efectele alcoolului. Lantul de supermarketuri Auchan a anuntat ca a incetat sa mai vinda produsul, dupa o perioada de incercare realizata la un magazin, in nordul Frantei. "Nu incurajam oamenii sa bea mai mult sau sa creada ca pot folosi Security Feel Better pentru a bea si a conduce", a declarat Sophie Morgaut, de la agentia care se ocupa cu publicitatea PPN. "PPN este o companie foarte responsabila. Alcoolul este disponibil pe o scara larga iar acesta este un produs serios care ajuta la eliminarea lui mai rapida", a explicat Morgaut.

Un tribunal din Franta a decis ca Security Feel Better poate fi vindut legal in Franta cu conditia ca reclamele la produs sa nu faca referire la nivelul de alcool in singe sau la efectul pe care il are produsul asupra acestui parametru.

FOTO / ARTICOL : aici

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .