DELETE direct, la toate chestiile cu iconite, floricele, aburele!


Dumnezeu, Maica Domnului si sfintii nu stau pe internet si nu primesc rugaciuni online !!! Acestea le spui la un locas de cult , nu ? Cum sa te feresti de mesaje nedorite pe internet ?

Gandeste-te de doua ori inainte sa trimiti e- mail-uri in masa!
De cate ori nu ai fost asaltat de mesaje cu iconite sau rugaciuni, care se termina cu:
"Trimite acest e-mail la 20 de persoane in urmatoarele 20 de minute, altfel vei avea parte de ghinion in urmatorii 20 de ani" ,
trimite-mi mie, vei vedea de ce" sau de mesaje aparent umanitare. Ei bine, nu este o idee prea buna, oricat de sincer ar suna apelul. Si asta pentru ca asemenea mesaje au ca unic scop realizarea unei baze de date cu cat mai multe adrese de e-mail, care devin mai departe tinta spam-ului sau a atacurilor. Acelasi lucru este valabil si in ceea ce priveste mesageria instant.
ASA CA DA DELETE FARA NICIO RETINERE LA TOATE CHESTIILE CARE CIRCULA AIUREA PRIN MESSENGER SI PE E - MAIL!
*******
Citi pe ... e-mail ! ....

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .