DALAI LAMA - INVITATIE 18/19 SEPTEMBRIE - BUDAPESTA !

Am primit un e-mail , de la Salomia B. ...
Il atasaz aici , pentru cei interesati :

Am vorbit cu Tibor despre organizarea unei calatorii in comun la Budapesta in data de 18-19 septembrie cand Sfintia Sa Dalai Lama liderul spiritual al Tibetului va efectua o vizita in Ungaria.

Ne-am gandit ca ar fi o oportunitate extraordinara si pentru noi pentru a-l putea intalni si sta in prezenta lui. Pentru informatii suplimentare privind programul puteti vizita pagina web: http://www.dalailama-budapest.hu/index_ro.php care este in limba romana.
Vom incerca sa organizam deplasarea in comun. Datorita faptului ca biletele de intrare se vand repede, trebuie sa ne miscam foarte repede. Deocamdata nu stiu exact care vor fi costurile, stiu doar ca biletul de intrare va fi 6000 de forint ( aproximativ 90 ron) la care se adauga drumul care costa aproximativ 140 ron si o cazare care costa cam 170-200 ron. Deci in total cam 100 de euro (400-430 ron).

Ne-am gandit ca plecarea sa fie cu autocarul din Oradea si din Timisoara (daca va fi nevoie de 2 autocare) in data de 18 septembrie foarte de dimineata, iar reintoarcerea dupa terminarea programului in 19 septembrie.

Prietenii din Ungaria ne vor ajuta la cumpararea biletelor si cu gasirea unei cazari la un pret acceptabil. Trebuie insa sa comunicam urgent numarul de participanti.
Asa ca va rog sa trimiteti anuntul cursantilor si sa dati termen de inscriere pana in data de 6 iunie. Tabelut cu numele celor inscrisi va rog sa-l trimiteti lui Dorina Didusca pe adresa: dorinadidusca@yahoo.com

Un comentariu:

Anonim spunea...

Dalai Lama vine si in Romania .


http://www.libertatea.ro/stire/dalai-lama-vine-in-romania-284634.html

In Ungaria exista un site in limba romana unde se pot comanda bilete pentru 18-19 septembrie.

http://www.dalailama-budapest.hu/index_ro.php
******
Cristina Rusu

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .