SAPTE MINUNI ... in CARACAL !


Nu de mult am auzit câteva ponturi în legătură cu oraşul „ Caracal ”, foarte amuzante, însă nu ştiu dacă toate acestea sunt adevărate. Dacă este vreun cititor respectiv comentator care locuieşte sau a locuit în acest oraş, şi este doritor de a confirma sau a contrazice cele săpte bulinuţe enumerate mai jos, ar fi ceva bun. Mă întrebam eu în tren, de ce or fi zis amicii că acolo „ s-a răsturnat carul cu proşti ”, cu ocazia asta am şi eu motive să mă mândresc că ştiu adevărata „ legendă ”.

  • Fabrica de pâine se află pe strada Foametei.
  • Puşcăria se află pe strada Libertăţii.
  • O macara a fost uitată în interiorul unui bloc, la construirea acestuia.
  • desi exista doar un liceu acesta avea numele de “liceul nr. 2″
  • s-a furat usa politiei
  • Cimitirul se află pe strada Învierii.
  • Ceasul din gară are în componenţa sa cifre romane, cifra 4 fiind scrisă cu patru liniuţe ( IIII ) în loc de IV.
  • Sediul pompierilor a fost cuprins de flăcări.

Nu pot să confirm cele spuse mai sus, sunt doar „ luate ” de pe internet.

ORICUM , DIN 7 , AU DEVENIT 8 !

Cele cu străzile cred că au fost sau sunt şi în prezent.

*******

Caracal este un municipiu şi al doilea oraş ca mărime din judeţul Olt, Oltenia, România. Este situat la 55 km de Craiova.

Ca poziţie geografică municipiul Caracal este situat în sud-vestul ţării, în Câmpia Romanaţiului. De la est la vest este străbătut de râul Gologan, ale cărui ape sunt canalizate subteran pe cuprinsul localităţii.

Municipiul Caracal este situat la intersecţia DN6 (Bucureşti – Craiova - Timişoara, E70) cu drumurile naţionale Corabia – Râmnicu Vâlcea – Sibiu (DN54, DN64) beneficiind în acelaşi timp şi de un important nod de cale ferată care completează transportul rutier cu cel feroviar. Avre o poziţie geografică ce îl situează la 40 km de portul fluvial Corabia, la 55 km de aeroportul Craiova şi beneficiind de reţeaua feroviară se justifică dezvoltarea reţelei de drumuri naţionale şi judeţene.

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .