Totul despre sex - 2 - film

Titlul Sex and the City 2
Categorii Comedie romantica
An:2010
Tara:Statele Unite ale Americii
Durata:148 minute
Prezentare:

Cele patru prietene pornesc acum in alta aventura emotionala o data cu calatoria lor in strainatate.


Umorul, prietenia, pasiunea pentru moda sunt readuse pe ecran cu prisosinta de "Sex and the City 2", in timp ce Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) si Miranda (Cynthia Nixon) musca inca o data din marul promisiunilor new-yorkeze, traindu-si vietile tumultoase si povestile de dragoste intr-o urmare cu adevarat stralucitoare.


Ce se intampla dupa ce spui "DA?" Viata lor de acum este tot ceea ce si-au dorit, dar n-ar mai fi "Sex and the City" daca pe fete nu le-ar mai astepta unele surprize? de data aceasta sub forma unei aventuri glamour, sub soare torid, care le poarta departe de New York, in cel mai luxos, exotic si captivant loc de pe pamant, unde misterul le iese in cale la fiecare pas. Este o evadare care vine la momentul potrivit, exact atunci cand cele patru prietene incearca sa iasa din rutina rolurilor traditionale de neveste, mame, etc.

in fond, uneori trebuie sa-ti mai faci de cap cu prietenele!

Ca si prima parte, filmul se bazeaza pe serialul TV creat de Darren Star, care a fost inspirat dupa personajele cartii lui Candace Bushnell.

Regizor:Michael Patrick King
Distributie:Sarah Jessica Parker

Kristin Davis

Cynthia Nixon

Kim Cattrall

Chris Noth
********
Film vazut azi ... M-a amuzat , dar nu atat de mult ca prima parte !!!
sursa :http://cinema.rol.ro

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .