Lăzăroiu, sursă de glume pe interne

Motto : Până la urmă, un pitic i-a tras-o lu' Albă-ca-Zăpada!


Ca orice incident politic românesc, demiterea lui Lăzăroiu a sporit numărul glumelor pe internet.
Twitterul românesc reacţionează instant (şi cu umor) la evenimentele politice româneşti. Aşa că demiterea lui Sebastian Lăzăroiu din funcţia de ministru al Muncii a dat naştere la glume noi pe reţeaua socială.
Bancul zilei a venit, astfel, de la RFboris, al cărui comentariu a fost cel mai citat pe Twitter şi pe Facebook: "Până la urmă, un pitic i-a tras-o lu' Alba-ca-Zapada!". Unii i-au adus şi completări, cum e mihaiteodorescu: "Ea n-a vrut dar am convins-o RT
"Apropo de remanierea lui Lăzăroiu și Albă-ca-Zapada. Ce se întâmplă cu Guvernul în care nu se mai spune nicio poveste?", comentează Phaim.
Tot în cadru de basm, jaunetom face previziuni: "Acu' alba ca zapada poa' să se dea liniștită drept anti-sistem"
Catavencii comentează ştirea în stilul cunoscut, pe Facebook: "Sebastian Laurențiu Lăzăroiu a fost revocat din funcție de către prim-ministrul româniei. Cică a vrut să-i taie ajutorul de căldură mamei lui Boc, pe motiv că are un bou".
Tot acolo sunt folosite alte referinţe, de data asta cinematografice: "Sulfina, moartea dlui. Lăzăroiu".

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .