Super Asus NX90 sau...


Are timp - Cand mergi singur cu trenul sau trebuie sa astepti undeva; vine tot timpul cu tine si iti gaseste cel mai bun film pe care il poti vedea pe ecranul sau full HD (cu diagonala de 18,4 inch, un procesor grafic NVIDIA GeForce GT 335M, iar unitatea optica poate fi Blu-ray combo sau DVD Super Multi.)

Te intelege - Sa ai un prieten care sa te asculte tot timpul si cu care sa vorbesti tot timpul...
Asus NX90 are cel mai puternic amplificator disponibil si cele mai mari camere de rezonanta, de zece ori mai mari decat la un notebook obisnuit, iar difuzoarele au fost plasate in exteriorul carcasei astfel incat sa fie eliminata vibratia carcasei.


Este unic - un model exclusivist dotat cu tehnologia exclusivă Asus SonicMaster cu ajutorul căreia un laptop poate oferi o audiție de cea mai bună calitate. (toti si-ar dorii un asemenea prieten)

E in pas cu moda - NX90 are carcasa si suportul pentru maini acoperite cu aluminiu polizat, in contrast cu tastatura si touc pad-urile negre mate. Iar designul este de exceptie.

Original -
are multe inovatii hardware si software, are de exemplu cel mai bun codec de pe piata

Este "usor" - doar 4,4 kg

Te stie - stie ca esti stangaci - 2 touchpad-uri dispuse lateral de-a stânga şi de-a dreapta tastaturii, atât pentru stângaci, cât şi pentru mărirea uşurinţei în utilizare, dar şi pentru DJ:); sunteti perfect compatibili

Are pregatire in domeniu - Asus NX90 se laudă cu un procesor Intel i7, 8GB RAM, 2 HDD-uri fiecare a 640GB, TV tunner, USB şi Bluetooth 3.0.

Are lipici la oameni - e o onoare sa-l vezi si sa vorbesti cu el. In weekendul trecut l-am luat cu mine la o nunta si toti s-au pozat cu el

E scump la vedere - dar merita sa ai si tu un prieten perfect (costa 10.000 de lei - pentru toata viata)

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .