' Posturi platite'


Despre posturi platite - ca prima reactie este OK si iti sufleci manecile hainei si scrii un nou post, binevenita initiativa, dar trebuie sa fie reala si cu rezultate de ambele parti.

Analizand la rece, sa oferi 100 euro pentru un post... pe un blog cu trafic mic - NU MERITA
Am primit o oferta pentru blogul meu - are 200 abonati - si am cerut 25 lei pentru un post platit si zic eu tot nu merita (prea multi bani:).

O idee ar fi sa platesti putin (20-30 lei - pentru un post) mai multe bloguri si asa obtii mai multi oameni informati de oferta ta.

Sau cea mai buna idee, faci un concurs unde dai un premiu de 100 euro cash, sau un produs care costa 100 euro.

Legat de servicii de consultanta nu stiu ce sa zic; in primul rand e un post, un articol in care faci "reclama" unui serviciu sau produs.

Despre bani: bani se cheltuie in ziua de azi; sau se pun deoparte. Nu vorbesc aberatii - daca vrei sa faci un site, il faci... nu astepti sa castigi niste bani din blogging si abia atunci sa incepi un site.

Promovarea postului... se face online, pe blog (poti sa pui linkul postului si la alte articole), pe messenger facebook, pe email, ar merge printr-un pps fain... metodele ieftine si clasice... s-au poate chiar un viral pe youtube.

Viitorul... e platit bine
(viitorul posturilor platite)

si am 3 argumente:

- lumea cauta pe internet si se informeaza despre bloguri - daca scrie pe 10 bloguri ceva pozitiv despre un serivciu sau produs... aia cumpara lumea

- cand spui blog spui om, parerea unui om - bloggeri sunt pe orase (eu sunt din Resita - stii alt blogger din Resita?) - sunt 41 judete - ii cauti pe cei mai tari 41 bloggeri si te-ai facut cu o campanie in toata tara

- vor fi din ce in ce mai multe produse pe piata, branduri ... fiecare vrea sa fie cat mai bine promovat (si cu investitie cat mai mica in reclama)

















-----------------------------------------------------------
Acest articol este scris pentru concursul Superblog 2010 organizat de Pcnews.

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .