[ PHOTO ] DESTINATII DE VIS : Căutând civilizația dispărută – Cunoașterea uitată

Imaginile de la Nazca din Peru sunt cele mai mari desene din lume, atât de mari încât pot fi văzute în totalitate doar de la mare înălțime. Gravate în deșert acum mai bine de 2000 de ani, ele sunt cu siguranță opera unei civilizații de astronomi.

S-au dovedit a fi hărți ale Cerului pe Pământ, reprezentări fidele ale cerului noaptea. De cealaltă parte a lumii față de Nazca, platoul de la Giseh, în Egipt, este o altă hartă a cerului transpus pe Pământ. Face legătura cu alte civilizații străvechi din lume, care, toate, au studiat stelele.

Acest film documentar merge pe urmele unor civilizații pierdute, de la care toate civilizațiile de acum și-au derivat cunoștințele

Din aceeași serie: În căutarea civilizației dispărute: Oglinda cerurilor

Vizionare online film documentar subtitrat Cunoașterea uitată

AICI


Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .