2012 - al III-lea an de actiuni Singles Camp!


Daca sunteti single si nu mai vreti sa va petreceti vacantele si sarbatorile singur(a), haideti cu noi! Singles Camp este locul de intalnire. Lansat in februarie 2010, conceptul are ca tinta socializarea persoanelor singure, in conditii de grup. Se doreste a fi o punte intre singles, un cadru in care acestia sa se cunoasca si sa interrelationeze. Nu suntem nici agentie de dating, nici matrimoniala si nu vizam zona comerciala. Este un proiect dezvoltat si intretinut prin voluntariat care are la baza un concept protejat OSIM si foloseste experienta unor persoane profesioniste in turismul de grup.
A atras pana in prezent peste1500 de membri, din care 400 activi. Atasat actiunii exista o platforma virtuala, un forum, o poarta de intrare si de prima cunoastere intre membrii comunitatii. www.singlescamp.ro/forum
Despre cele 20 de actiuni organizate si desfasurate in 2010 si 2011, puteti afla mai multe citind „Tabere incheiate”http://www.singlescamp.ro/forum/index.php?board=21.0
Pentru 2012 exista un calendar cu peste 30 de actiuni. Am inceput cu Revelionul la Sovata unde am avut inchiriat un hotel doar pt noi, acum urmeaza Carnavalul de la Sibiel, apoi o tabara pentru cei nou inscrisi, la Bran. Continuam cu SPA la Gyula, Bucovina, Transalpina, Praga Viena Bratislava Budapesta, Cozia, Italia de Nord, Andalusia si Maroc, Italia de Sud, Cheile Turzii, Berlin Cracovia Praga, Retezat, Austria. La vara vom merge pe munte, pe Transfagarasan, apoi pe Cheile Nerei, in Maramures si ne vom broza apoi intr-un sejur de Bulgaria si unul de Adriatica. La toamna, mergem din nou spre Spania, apoi in Delta, vizitam Sighisoara, plecam spre Praga, facem sarbatoarea recoltei la Sibiel, facem SPA ca si in primavara la Hajduszoboszlo. Si incheiem cu Revelionul. In vacantele scolare se organizeaza taberele pt uniparentali si copiii lor si pe masura ce se strang grupuri de 30 40, actiuni pentru nou veniti.
Unele dintre actiunile au deja locurile rezervate. Inainte de inscriere, transmite-ti un Email pt a solicita disponibilitatea.
Puteti consulta calendarul de excursii si vacante 2012 accesand link-ul: http://www.singlescamp.ro/ . Este structurat pe luni, astfel incat printr-un click pe poza atasata, veti putea vedea ceea ce se organizeaza in perioada respectiva. Formatul este pdf, permitand astfel listarea. Detaliile despre fiecare actiune in parte le gasiti la „Tabere curente” pe forum, sau mai simplu, urmarind link-ul postat la descrierea pe scurt.din calendar.
La toate din aceste actiuni, participa doar persoane single, asigurand astfel un cadru confortabil de cunoastere si de socializare. Grupurile sunt mici, cele de afara de maxim 8 persoane, in tara de 15 25 de persoane. Acest lucru determina o stare de intimitate de grup, comunicarea se face mult mai lejer, iar optiunea de program este unanima. Grupurile raman astfel compacte, chiar si free time-ul se consuma impreuna.
Multe din destinatiile de anul acesta sunt aceleasi ca si anul trecut, asta pentru ca s-au bucurat de succes si pentru ca la ele nu au putut participa decat un numar limitat de membri. In plus, pentru 2012 am ales cateva inedite, atat de deosebite incat locurile s-au epuizat in doar cateva zile. Este situatia circuitelor sejur de Spania si de Italia de sud.
Puteti deveni membru al comunitatii, avand astfel posibilitatea interelationarii cu ceilalti, completandu-va datele din tabelul ce va apare deschizand link-ul: http://www.singlescamp.ro/informatii-site/info-singles-camp/inscrierea-in-comunitatea-singles-camp
Daca sunteti interasat(a) de una dintre actiuni, puteti sa va transmiteti optiunea de participare bifand numele taberei si completand formularul de la „Inscrie-te in taberele Singles Camp!”
Daca mesajul nostru nu a nimerit la un single, sau nu va intereseaza, imi cer scuze pentru disconfortul creat. Am totusi rugamintea de a-l transmite persoanelor singure pe care le aveti in anturaj. Sunt convins ca asa cum multi altii care au descoperit cu bucurie ca exista o astfel de forma, decenta si accesibila de socializare si prietenii d-voastra single, va vor multumi.
----------------
PRIMIT PE E-MAIL !

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .