How to go back to Old Facebook Profile Layout - Cum putem reveni la vechea pagina de profil pe Facebook


Un numar foarte mare de utilizatori se intreaba
cum pot reveni la vechiul layout al paginii
de profil Facebook.

Cei de la Facebook nu ofera nicio informatie in acest sens, ba chiar sustin ca odata trecut la noua pagina de prfil, este imposibila revenirea la cea veche.

Schimbarile privitoare la modul de prezentare a retelei de socializare Facebook au fost rar primite cu bratele deschise de majoritatea utilizatorilor, iar noul Timeline nu este o exceptie.
Un procent de 70% din respondentii unui sondaj ar renunta la Timeline daca ar putea face acest lucru, in timp ce 20% au declarat ca sunt incantati de noul mod de prezentare, iar 10% din participantii la studiu nu au un cont Facebook.
La studiu au participat 1.327 de persoane, acestia fiind intrebati ce parere au despre Timeline si despre faptul ca el va fi impus in mod obligatoriu tuturor utilizatorilor. Din nou, o majoritate de 79% ar fi dorit ca Timeline sa fie optional.
Numaratoarea inversa pentru adoptarea in totalitate a Timeline a inceput acum doua saptamani, atunci cand Facebook a anuntat ca utilizatorii vor primi notificari pe homepage-ul lor si din acel moment ei vor avea la dispozitie 7 zile pentru a elimina ce doresc din Timeline-ul lor.
Facebook nu a fixat o data la care implementarea totala a Timeline sa fie finalizata, anuntand ca acest lucru se va realiza in cateva saptamani.
Timeline reprezinta un motiv de ingrijorare pentru unii dintre utilizatorii retelei de socializare, din moment ce intimitatea lor nu mai este asigurata odata ce oricine poate vedea activitatea anuala a unui utilizator pe Facebook, doar prin cateva click-uri.
Cum putem reveni la vechea pagina de profil pe Facebook – How to go back to Old Facebook Profile Layout

Urmand cu atentie cativa pasi simpli, putem reveni la vechea pagina de profil a Facebook.

1. Ne logam in contul de Facebook (user/email si parola).

2. Mergem la Account > Account Settings


3. In partea de jos a paginii de setari profil, ultima optiune este "Deactivate Account". Facem click pe "Deactivate".


4. In urmatoarea pagina mai sunteti intrebat odata daca doriti dezactivarea contului de Facebook. Va trebui sa selectati o optiune de la "Reason for leaving" – oricare. Sa zicem "This is temporary. I’ll be back." Click pe butonul "Confirm".

5. Dupa ce faceti click pe "Confirm" introduceti parola de la contul de Facebook. Este o masura de securitate. Intoduceti parola de Facebook si apasati OK.

6. "Security Check" – intruceti codul din imaginea de verificare si click "Submit".

Your Facebook account has been deactivated.

To reactivate your account, log in using your old login email and password. You will be able to use the site like you used to.

We hope you come back soon.

Profilul a fost dezactivat. Asteptati aproximativ 10 minute, dupa care intrati in contul dvs. de Facebook. Reactivarea contului de Facebook se face prin simpla logare in cont. La dezactivarea contului de Facebook nu va pierdeti datele din cont sau lista de prieteni. Totul ramane intact, numai ca perioada cat contul este dezactivat, profilul dvs. nu va putea fi vizualizat de nimeni.
Dupa revenirea in contul de facebook, o sa observati ca va apare vechea pagina de profil.

Sursa foto: dcnews.ro

Un comentariu:

Anonim spunea...

nu merge!!

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .