Nu Invatati Franceza !!! - ZAMBET



Damian, un dealer de mobilier din Romania, a decis să extindă linia de mobilier în magazin, aşa că a decis să meargă la Paris pentru a vedea ce ar putea găsi.

După sosirea la Paris, el a vizitat cu unii producători şi selectat o linie pe care el a crezut ca ar vinde bine mobilier acasă. Pentru a sărbători noua achiziţie, el a decis să viziteze un mic bistro şi sa ia un pahar de vin. În timp ce stătea si se bucură de vin, el a observat locul a fost destul de aglomerat, şi celălalt scaun de la masa lui e singurul liber.

Dupa mult timp, o fată foarte frumoasă - tânără pariziană a venit la masa lui; l-a intrebat ceva în limba franceză (care Damian nu putea să înţeleagă), aşa că a f
ăcut semn spre scaunul vacant şi a invitat-o să stea jos. El a încercat să vorbească cu ea în romana, dar ea nu vorbea limba lui. După câteva minute de încercare, a luat un şerveţel şi a desenat o imagine de pahar de vin şi i l-a arătat ei. Ea a dat din cap, aşa că a comandat un pahar de vin pentru ea.

După ce au stat împreună la masă pentru un timp, a luat un alt servetel, şi a atras o imagine de o farfurie cu mâncare pe ea, şi ea a dat din cap. Au plecat din bistro si au gasit o cafenea liniştită, cu un mic grup de muzica romantica. Ei au comandat cina, după care a luat un alt şerveţel şi a atras o imagine a unei dans cu
Linkplu. Ea a dat din cap, şi au ajuns până la dans. Ei au dansat până la cafenea închis şi trupa si-a strans bagajele.

Înapoi la masa lor, tanara a luat un şerveţel şi a desenat o imagine de un pat cu baldachin. Nici in aceasta zi, Damian are nici o idee despre modul în care ea si-a dat seama ca el e în afaceri cu mobilier.


Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .