Calculul varstei in acest an

Dupa cum vedeti numerologie este peste tot, iar viata ne vorbeste in multe feluri si Dumnezeu ne da multe sanse, succesul depinde de noi si credinta noastra. Mult succes si fiti credinciosi.

Ce an ciudat ....... În acest an am avut si avem, patru date neobişnuite ... 1/1/11, 11/1/11, 1/11/11, 11/11/11 şi asta nu este tot ...

Luaţi ultimele două cifre ale anului in care te-ai nascut - adauga acum varsta pe care ai făcut-o în acest an, iar rezultatul va fi 111 pentru toate. Acesta este anul în care vin banii! In acest an octombrie va avea 5 duminici, 5 zile de luni şi 5 zile de sambata. Acest lucru se întâmplă numai o dată la 823 ani.

Aceşti ani speciali, sunt cunoscuti ca "Moneybags" (saci de bani). Proverbul spune că dacă trimiti acest mesaj la opt prieteni, bani vor veni la tine in următoarele patru zile, după cum se explică în Feng Shui chinez. Cei care nu continua nu vor primi nimic. Sa fie oare adevarat?! Timpul o va spune!

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .