De ce inseala barbatii?

Barbatii sunt genetic diferiti fata de femei, atat de diferiti incat uneori ni se pare ca am fi facuti fiecare dintr-un cu totul alt aluat. Barbatii, care fac parte dintr-un cuplu, percep total diferit fata de femei, complicatiile ce apar intr-o relatie. Nu sunt putine femeile care au senzatia ca, pentru a mentine o relatie cu un barbat, au nevoie de o rabdare constanta, curaj si munca titanica. Peste certuri, mai mici sau mai mari, treci, incerci sa spui ca vina iti apartine si tie, mai inchizi ochii, incerci o reconciliere....dar ce faci atunci cand dezechilibrul avanseaza, iar el ajunge sa te insele? Unele femei trec si peste asta, insa traiesc cu aceasta amintite neplacuta toata viata. O femeie inselata intodeauna va spune ca ar fi preferat sa fi fost atentionata de la inceput. Oare asa sa fie? Presupunem sau stim cu siguranta care ar fi motivele ce-i indeamna pe barbati sa-si insele partenerele?

1. Atractia fizica fata de altcineva?

In general, barbatii nu tin piept, cu succes, unei femei ce poseda calitati fizice deosebite. Ce-i drept, unii se multumesc numai sa o priveasca, altii, pur si simplu nu se pot abtine de la a incerca mai mult. Facand asta, deseori se arunca intr-un joc periculos, cazand prada atractiei fizice, cu riscul de a pierde o relatie de lunga durata sau, mai grav, o familie. Cand vine vorba de o femeie frumoasa, barbatilor le este foarte usor sa insele, gandidu-se la aceasta ca la o „mica placere nevinovata” sau ca la o reconfirmare a abilitatilor de cuceritor. Sigur, am pledat aici pentru cazul femeilor frumoase care atrag barbatii aproape neconditionat, dar evident, frumusetea nu este singurul criteriu. Orice femeie se poate constitui in punctul vulnerabil al unui barbat, indiferent de aspectul sau.

2. Nu mai suporta cicalelile?

Satui de certuri si replici taioase, pe care le aruncam ori de cate ori avem ocazia, barbatii prefera sa isi gaseasca linistea in alta parte. Si unde e mai bine decat in bratele unei alte femei, care ii ofera, pe langa placeri netraite de mai mult timp, o liniste constanta. Barbatii urasc certurile si cauta tot felul de refugii, descoperind, cu usurinta, intelegerea mult dorita, seara tarziu, lucrand peste program cu o colega sau discutand cu o fosta prietena. Daca aceste discutii si compania femeii respective ii confera liniste si confort, treptat, orele petrecute impreuna se vor inmulti. De aici si pana la a te insela,nu este decat un pas. Asadar, a fii mai diplomata si a inchide ochii din cand in cand, poate fi secretul unei relatii lungi si frumoase.

3. Nu esti mereu langa el?

Ca sa multumesti un barbat, trebuie sa indeplinesti multe conditii, iar cariera ta de succes nu se regaseste printre ele: putin timp liber, deplasari, mintea ocupata constant cu probleme de serviciu......unde ar mai avea loc si el? Barbatilor nu le place singuratatea si fac fata destul de greu provocarilor care se ivesc exact in momentele cand se simt vulnerabili, cand au nevoie de multa atentie. Chiar daca la inceput relatia parea una desavarsita, in care cei doi isi planificau activitatile asa cum vroiau, pe parcurs, lipsa timpului petrecut impreuna incepe sa deterioreze relatia. Pentru el, dupa-amiezele petrecute cu prietenii sau jucand rolul de gospodina in casa, au devenit plictisitoare asa ca, inlocuirea acestora cu alte activitati petrecute intr-o companie feminina, mult mai agreabila, s-a facut pe nesimtite. Atentia dupa care tanjeau le este acum la indemana, iar scuza este cat se poate de simpla: nu vreau sa stau singur, sa astept la nesfarsit! Deci, nimeni nu este de neinlocuit!

4. Orgoliul masculin i-a fost ranit?

Un simplu zambet din partea unui prieten sau coleg de-al tau, replici sau gesturi din partea acestora, pe care partenerul tau sa le interpreteze gresit, sunt doar cateva motive sa-i raneasca orgoliul. Barbatii nu suporta sa fie pusi in inferioritate, sub nicio forma. Ca drept „rasplata”, pentru a-si demonstra lor insisi ca inca isi pot exercita atractia asupra femeilor, nu vor ezita sa se lanseze intr-o aventura extraconjugala!

N-as putea afirma ca toti barbatii inseala, dar pot spune ca, in anumite momente, granita dintre a insela si a nu insela este atat de fragila, inca se poate rupe oricand, din pacate.

Olivia

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .