Sacrificii barbatiilor ... din dragoste ! ?

happy-couple_copy.jpgCand te indragostesti de cineva esti dispusa sa faci unele sacrificii sau mici compromisuri pe care in alte conditii nu le-ai fi facut, doar pentru ca relatia sa mearga. De cele mai multe ori este nevoie de compromisuri de ambela parti, pentru ca lucrurile sa evolueze exact asa cum isi doresc cei doi parteneri.

In ceea ce-i priveste pe barbati, au si ei micile sacrificii pe care se lauda ca le fac de dragul persoanei de langa ei. Printre acestea se numara:


Evita comportamentul tipic masculin

Si prin comportament tipic masculin ne referim la lucrurile obisnuite pe care le face un barbat singur: imbraca doua zile la rand acelasi tricou, se rade o data pe saptamana, mananca fast-food in fiecare seara, iese la bere cu amicii in fiecare zi...


Atunci cand in viata lui apare o femeie, comportamentul i se schimba radical (daca, desigur, tine la femeia respectiva si isi doreste sa se schimbe pentru ea).


Face planuri pentru nunta

Desi nunta este un moment important si in viata unui barbat, pregatirile pentru acest eveniment sunt un adevarat calvar. Majoritatea considera ca parerea lor, in cazul in care au vreuna, este nesemnificativa si drept urmare prefera sa lase totul in seama partenerei.


Cedeaza teritoriul personal

Inca din copilarie, camera unui baiat poarta amprenta personalitatii sale (ca si in cazul fetelor, de altfel) si se transforma in teritoriul personal. Cu timpul, fiecare are tendinta de a-si pastra o zona personala in casa: fie ca e vorba de dormitor sau o camera de lucru, un birou. Cand apare o femeie in viata lui, aceasta camera se transforma, incet, incet, intr-o zona comuna.


Isi sacrifica timpul

Unii o numesc sacrificiu, altii o declara o placere - sa petreaca o zi la cumparaturi sau sa-si insoteasca partenera la un film care (doar) ei ii place foarte mult. Oricum s-ar numi, acest gest pe care barbatii il fac pentru femeia din viata lor vine din dorinta de a o vedea fericita.


Relationeaza cu socrii

Se intampla destul de rar ca relatia dintre socrii si nora/ginere sa fie cu adevarat foarte stransa. Si totusi...fiecare incearca sa consolideze o relatie cat mai frumoasa cu parintii partenerului din dorinta de a mentine o atmosfera armonioasa.

------------------

de Andreea Nestian

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .