INTALNIRI...CU BANI DE CRIZA !!!

couple-picnic-2-lgn.jpg

Cina si un film, reteta clasica a unei intalniri. Pentru un buget redus, incearca un pranz si film la matineu. Atat restaurantele cat si cinematorragele practica preturi mai mici la primele ore.


Pe parcursul lunilor calde, multe orase ofera alternativa la ecranizarea unui film.

Astfel, filmul nu va fi proiectat intr-o sala clasica de cinematograf, ci in aer liber. Consulta brosurile special realizate pentru astfel de evnimente.


Nu este nevoie sa alegi intre o cina romantica si plata unei rate la masina. Poti recrea atmosfera dintr-un restaurant, italian de exemplu, chiar la tine acasa. Ai nevoie de: Spaghetti marinara, bruschete cu usturoi, inghetata, o sticla de vin, fete de masa rosii si albe si muzica italiana pusa in surdina.


Ia un aparat foto cu tine la urmatoarea intalnire. Roaga oamenii din jur sau prietenii sa va faca poze. De fiecare data cand butonul este apasat, voi doi sarutati-va pasional. Faceti un colaj cu toate pozele facute in acea seara.


O seara de rasfat la SPA poate fi realizata chiar la tine in baie. Umple cada cu apa calda si spuma de baie, aseaza lumanari in baie, langa cada, in dreptul oglinzilor pentrua crea o lumina unica. Nu uita de paharale cu vin sau sampanie si un burete pentru masaj.


Transforma dormitorul intr-o camera de hotel. Vacanta de la tine din dormitor poate fi creata cu ajutorul asternuturilor perfect albe, numarului de pe usa, bomboanele cu menta de pe perne. Mai adauga un teanc de prosoape albe, proaspat spalate, tablete pentru baie, hartie si stilou (pentru a va putea scrie biletele de dragoste), o sticla plasata in frapiera cu gheata si, neaparat, un semn "Nu deranjati!" pus pe manerul usii.


Jucati carti pe dezbracate, ce poate fi mai simplu de atat? Regulile le stabiliti de comun acord. Oricum, cine se dezbraca cel mai rapid, pierde.


Treziti-va cu noaptea-n cap intr-o zi, luati o patura cu voi si haine groase si mergeti intr-un loc din care puteti admira rasaritul soarelui in toata splendoarea sa.


Stabiliti o seara in fiecare saptamana cand puteti sa iesiti la o plimbare, doar voi doi. Nu conteaza ora, locatia sau durata.

-------------------

De Diana Spranceana

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .