Cupa MACEC şi memorialul "Gheorghe Voiculescu" - "Eugen Botezatu"


Dublă victorie pentru Vladimir Dubinin la Brăila !!!


Sâmbătă după-amiază, aproximativ 4.000 de brăileni au urmărit întrecerile de dirt track din cadrul celei de-a doua etape a Cupei MACEC precum şi ale memorialului "Gheorghe Voiculescu" - "Eugen Botezatu" însă nu au avut prilejul de a se bucura şi de o victorie brăileană.

Competiţia a fost de nivel european din toate punctele de vedere, organizatoric cât şi al nivelului prestaţiei competitorilor. S-au desfăşurat 20 de manşe la MACEC şi alte 3 la memorial, însă pe podium nu s-a regăsit niciun brăilean.

Lupta pentru locul întâi, la ambele concursuri s-a dat între reprezentanţii Ucrainei şi ai Poloniei iar câştig de cauză, de data aceasta, au avut-o primii.

Fără emoţii, Vladimir Dubinin a obţinut maximum de puncte, în timp ce locul al doilea şi al treilea la Cupa MACEC le-au revenit polonezilor Krzysztof Stojanowski şi respectiv Piotr Rembas. Neamţul Ronny Weis a ocupat locul al patrulea, însă el a fost şi de această dată "responsabil cu partea de "show" acrobaţiile sale fiind gustate şi apreciate de publicul spectator. După fiecare manşă în care a concurat neamţul a dat recitaluri de virtuozitate şi a fost aplaudat minute în şir.

Brăilenul Alexandru Toma a câştigat o singură manşă, pe a 13-a şi cu 9 puncte s-a clasat undeva la mijlocul clasamentului, dar şi-a asigurat participarea la memorial, în timp ce colegul său de club, Fănică Popa, a acumulat numai 5 puncte.

Primii 8 clasaţi au participat la două semifinale, iar primii 2 din fiecare şi-au asigurat locul în finala memorialului "Gheorghe Voiculescu" - "Eugen Botezatu".

Cursa care a încheiat spectaculoasa competiţie de pe Municipal i-a avut drept protagonişti pe ucraineanul Vladimir Dubinin, polonezii Piotr Rembas, Krzysztof Stojanowski şi nemţul Ronny Weis şi după o cursă electrizantă aceeaşi ordine s-a păstrat până la linia de sosire, Dubinin fiind astfel câştigătorul ediţiei a 10-a a memorialului "Gheorghe Voiculescu" - "Eugen Botezatu".

----------------

Pentru iubitorii sportului cu motor, NITA NICU , a afirmat :

Toma Alexandru si Popa Fanica au concurat pe doua motoare noi aduse in iunie 2010 din Polonia,motoare de ultima generatie - GM - aduse personal de Toma Alexandru din Polonia ( finantarea venind din partea mea ) , si care au fost tunate de mecanicul Poloniei, care adapteaza motoarele noi pentru campionatele mondiale si europene . Deci la capitolul dotare , stam foarte bine . Dirt-track ului brailean ii lipseste, insa o noua generatie de sportivi . Toma Alexandru si Popa Fanica sunt sportivi buni, dar nici ei nu pot prinde varful de performanta de fiecare data ,mai ales ca au si o anumita varsta ... De asta spun ca o noua generatie de sportivi, care sa preia din mers performanta , e necesara pentru continuitate . Este adevarat ca ar fi necesar un plus de antrenament , dar si o pepiniera proprie de juniori si de tineret . Nu am nici un avantaj material-asa cum spun unii pe aici , din dirt track. Pentru mine dirt track-ul reprezinta mai mult decat calitatea oficiala pe care o am de vicepresedinte al F.R.M , ma simt dedicat acestui sport pe care il sustin (moral si financiar ) si pentru care fac tot posibilul sa existe la Braila .

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .