Tu, el si soacra ta !!!

Fara indoiala, in viata fiecarui barbat mama are un rol important.
Cu multa rabdare si tinand cont de cateva sfaturi,
poti evita conflictele cu soarcra ta.

Tocmai ai nascut si te-ai intors acasa cu noul membru al familiei care este de-acum centrul intregului univers pentru tine.

mamiciSoacra ta insa a decis ca e momentul sa vina sa te ajute cu intretinerea casei, mai ales ca in primele saptamani nu prea mai ai timp sa faci altceva inafara sa te ocupi de bebelusul tau.

La inceput probabil ai acceptat de dragul sotului tau, mai ales ca e mama lui, dar ce te faci cand incepe sa isi bage nasul peste tot?

Te ajutam noi cu cateva sfaturi utile, care vor imblanzi si cea mai scorpie soacra.

Ia startul inainte

O personalitate si un caracter puternic sunt suficiente pentru a imblanzi orice persoana indiferent de cat de dificila este.

Asa ca incearca, pe tot parcursul sederii ei la voi in casa, sa nu faci lucruri pe care le vei regreta. Daca esti cu adevarat o persoana integra, atunci sunt putine lucrurile pe care "mama soacra" ti le poate reprosa.

Pune intrebari

Nu o lasa sa traga concluzii pripite sau sa ia hotarari inainte ca tu sa iti spui parerea. Fa in asa fel incat sa ii arati ca esti interesata de ceea ce crede si spune chiar daca nu are intotdeauna dreptate.

Ai sa vezi ca daca incerci sa o implici la baita copilului, de exemplu, atitudinea ei se va schimba si pana la urma finalul poate fi chiar unul fericit.

Asculta cu atentie

Incearca sa o asculti si sa ii dai atentia cuvenita, pentru ca uneori neintelegerile apar pentru ca acordam suficienta importanta celor dragi.

Fii rabdatoare si ia in calcul ca tu esti cea care intervine in relatia cu fiul ei. Ai sa vezi si tu cand copilul va creste mare ca nu e atat de usor pe cat pare.

Foloseste-i aptitudinile

Orice femeie are o anumita aptitudine, chiar si daca ea e soacra. Incearca sa descoperi la ce se pricepe cel mai bine soacra ta si profita, sau poate se pricepe la sfaturi pentru copii.

S-ar putea sa fie o buna gospodina si sa-ti pregateasca cele mai savuroase mancaruri sau te poate ajuta cu secrete despre copii.

Cere-i intotdeauna sfaturile cand vrei sa-i faci pe plac fiului ei sau ajutor cand vrei sa faci ceva la care ea se pricepe foarte bine.

Stii ce vrei?

O buna comunicare intre voi doua te poate scapa de multe certuri si discutii inutile.

Spune-i de la bun inceput ce asteptari ai de la ea. S-ar putea sa ai placuta surpriza sa descoperi ca nu e chiar o scorpie si intentiile ei sunt cele mai bune.

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .