[ VIDEO ] Thoughtcrimes - un film recomandat ...


Thoughtcrimes

Filme Noi

Thoughtcrimes a aparut in 2003, initial a fost creat ca episod pilot al unui viitor serial, proiect care insa nu s-a materializat. Personajul principal e Freya McAllister care si-a petrecut aproape un deceniu de viata intr-un spital psihiatric dupa ce a fost diagnosticata cu shizofrenie. Totusi lucrurile nu sunt atat de simple pe cat par la prima vedere, aflam ca Freya de fapt este un telepat foarte puternic si ca vocile pe care le aude sunt gandurile celor din jur. Michael Welles care lucreaza pentru NSA (Agentia Nationala de Securitate) o ajuta sa dobandeasca controlul asupra abilitatii unice pe care o poseda si o recruteaza cu scopul de a prinde teroristii care ameninta siguranta Statelor Unite. Ea devine membra a echipei conduse de Brendan Dean si impreuna incearca sa opreasca un terorist periculos.

Daca trailer-ul te-a incantat , vezi si filmul , de aici : http://www.axyy-filme.com/filme/thoughtcrimes/

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .