Cele mai romantice scene din filme

Fie ca sarbatorim Sfantul Valentin sau Dragobetele, luna februarie poate fi considerata luna dragostei de catre multi dintre noi. Asa ca v-am pregatit cele mai romantice scene de film, care ne-au facut sa ne indragostim odata cu personajele.


"Pretty Woman"

YouTube

Scena finala din „Pretty Woman", in care Richard Gere isi invinge frica de inaltime si urca pe scara de incendiu pana la apartamentul Juliei Roberts ocupa locul cinci in topul publicat de contactmusic.com.

Anul trecut, comedia romantica "Pretty Woman" a ocupat primul loc in lista peliculelor favorite ale britanicilor de Valentine's Day.

"Aici se dezvolta o poveste moderna, o incrucisare intre Pygmalion si Cenusareasa", ar fi, in opinia criticului de film Barry Norman, motivul succesului de care se bucura "Pretty Woman".

"The Notebook"

YouTube

Acest film, considerat de multi drept o oda inchinata dragostei, abunda in scene romantice, insa una dintre cele mai impresionante scene este cea in care Noah incearca din rasputeri sa o faca pe Allie, care sufera de o boala incurabila, sa revina la realitate citindu-i in fiecare zi povestea lor de dragoste.

La fel de impresionant este si finalul filmului, cand cei doi batrani mor imbratisati, dar nu inainte ca Allie sa-si aduca aminte cine este Noah pentru ultima oara.

"Ghost"

YouTube

Cine nu a vazut cel putin o data filmul "Ghost" si nu a suspinat in momentul in care Patrick Swayze si Demi Moore au un moment plin de pasiune si romantism construit in jurul unei mese de olarit? Si daca mai punem ca pe fundal se aude melodia "Unchained Melody", se intelege perfect de ce aceasta scena se afla pe locul trei in acest top.


In urma cu un an, actorul Patrick Swayze, care a murit in 2009, a fost desemnat "regele filmelor romantice", dupa ce doua filme in care acest a jucat, "Ghost" si "Dirty Dancing", s-au clasat pe primele doua locuri in topul celor mai romantice pelicule ale tuturor timpurilor.

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .