Vedete frumoase?! E doar reclama!


Toata lumea le invidiaza pe frumoasele de la Hollywood. Ca sunt frumoase, ca sunt bogate, ca au iubiti super. Dar le-a vazut cineva pe marile staruri asa cum sunt in realitate? Articolul de fata isi propune nu sa le scada valoarea starletelor ci sa le prezinte asa cum sunt ele. Desi nu agreem politica revistelor de scandal – dar fiecare face ceea ce vrea si stie mai bine – apreciem ori de cate ori cate o vedeta este pozata in costum de baie.

Oare nu v-ati intrebat de ce actritele in voga evita sa fie fotografiate in alta parte decat in studioul fotografilor pe care ii platesc?! Nu si-a pus nimeni intrebarea de ce se ascund pe plaje indepartate si necunoscute ca sa poata sta linistite in costum de baie? Va spunem noi de ce...

Spre deosebire de frumusetile deceniilor anterioare, frumusetile actuale nu au nici un fel de corp. Nu va mirati, pentru ca avem pregatite cateva fotografii speciale pentru voi. Da, sunt slabe, dar veti constata ca in partea mediana nu au nici un fel de forma.

Priviti-le, comparativ cu slabaturile actuale, pe Brigitte Bardot, Marilyn Monroe sau, mai recent, Kate Winslet si veti intelege despre ce vorbesc. Toate au fost si sunt frumuseti adevarate, cu trup de clepsidra, frumuseti dorite si vanate de toti barbatii .

Aaa... veti spune ca le-ati mai vazut si ca pareau sa aibe asa ceva. Sigur ca da, mai ales daca poza a fost facuta intr-un studiou. Remarcati la acele fotografii faptul ca “frumoasele” s-au lasat fotografiate din profil sau... pur si simplu si-au inclinat corpul intr-o parte, chipurile intr-un gest sexi, dar menit, in realitate sa creeze “efectul de clepsidra”, adica senzatia ca au un corp perfect.

Lisa Rinna

A trait mereu convinsa ca daca nu ai grija de corpul tau, nu ai cum sa supravietuiesti in jungla de la Hollywood. Asa ca vedeta s-a straduit din plin sa-si conserve tineretea prin sport si operatii estetice. Dar nici una nici cealalta nu i-au facut cadou trupul ravnit de barbati. Da, Lisa e slaba, dar nu are trupul care face barbatul sa viseze o femeie.

Audrina Patridge

Audrina: Oglinda, oglinjoara, cine are cel mai frumos trup din tara?

Oglinda: In nici un caz tu.

Prietenii vad de ce.

Sheryl Crow

Este o invingatoare prin excelenta, viata sa sanatoasa permitandu-i sa infranga un cancer mamar diagnosticat cu putin timp in urma. Fire sportiva, Sheryl arata la 50 de ani mai bine ca multe altele la 30. Dar orice ar fi facut, corpul ei nu a vrut sa ia forma de clepsidra, asa ca...

Ashley Greene

Pentru ca a ascultat multe povesti in copilarie, Ashley a inteles exact de ce Printul s-a casatorit cu Cenusareasa. Pentru ca, spre deosebire de surorile ei urate si grase, Cenusareasa facea sport. Doar asa a reusit sa incalte condurul potrivit si sa se marite cu printul. Asa ca Ashley a facut si face sport din greu, dar trupul ravnit se lasa asteptat.

Naomi Watts

S-a straduit din rasputeri sa tina capul de afis cu filmele ei. Convinsa ca daca va calca pe urmele altor vedete consacrate nu are cum sa rateze, Naomi l-a angajat ca antrenor personal pe Rob Parr, cel care s-a ocupat si de Demi Moore si Madona. Numai ca pachetul de exercitii impuse de antrenor n-au reusit sa-i modeleze trupul deloc.

Kelly Bensimon

Unii ar spune ca nasterile i-au deformat trupul. Altii ar spune ca nu s-a deformat nimic. Si acestia ar avea dreptate. Nu s-a deformat nimic pentru ca nu avea ce. Trupul drept al lui Kelly nu a fost niciodata perfect. Doar slab.

Cameron Diaz

Mary cea cu vino-n-coa este iarasi una dintre starurile care n-au reusit sa aibe un trup perfect. Slaba, apetisanta cum o promoveaza tabloidele, Cameron a trebuit sa se multumeasca doar sa viseze la un astfel de trup.

Halle Berry

La frumoasa si talentata Halle se vede cel mai bine pozitia din sold menita sa dea o forma perfecta trupului. Care trup e cam drept in ciuda straduintelor laureatei la Oscar.

Aniston vs Jolie

Doar privind fotografiile putem intelege de ce Brad a preferat trupul de clepsidra al Angelinei fata de trupul otova al lui Jeniffer.

DE : Mihaela Benki

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .