Copii de spion: ce se intampla cand parintii nu se mai intorc din misiune?



Femeile si barbatii care au fost descoperiti ca desfasurau misiuni de spionaj pentru Rusia pe teritoriul SUA au fost arestati si risca sa stea inchisi pentru multa vreme in cazul in care vor fi condamnati. Cele patru cupluri au nascut sapte copii al caror viitor este incert, avand in vedere ca vor fi despartiti de indrumarile parintilor pentru o perioada foarte lunga de timp, relateaza www.washingtonpost.com.

Ce se va intampla cu cele doua surori care si-au vazut parintii "luati pe sus", duminica, de catre agentii FBI sau cu cei doi copii, unul de doar un an, iar al doilea de 3 ani care au fost institutionalizati dupa ce parintii lor au fost arestati sub acuzatia de spionaj?

Departamentul de Justitie al SUA invoca legi care protejeaza confidentialitatea actiunilor pe care le va lua statul cu privire la ingrijirea acestor copii de spioni. Un purtator de cuvant al autoritatilor a spus ca, in general, in astfel de cazuri, copii intra sub protectia si ingrijirea statului si vor fi dati unor agentii specializate in protectia copilului. In acelasi timp autoritatile, prin vocea aceluiasi purtator de cuvant, recunosc faptul ca este foarte important ca acesti copii sa primeasca o ingrijire potrivita. Pana la urma, ei nu au nici o vina pentru ceea ce se presupune ca ar fi facut parintii lor.

Toate cele patru cupluri de spioni rusi au copii au sugerat prieteni in grija carora sa le fie dati copiii. Cu toate acestea, autoritatile vor avea cuvantul final. Oficialii vor analiza familiile adoptive sugerate si va decide daca sunt potrivite pentru a-si asuma aceasta responsabilitate. In cazul in care se va decide ca aceste familii nu vor fi considerate potrivite, copiii vor intra in custodia statului.

In acest caz, FBI-ul a arestat 10 suspecti pe teritoriul SUA si unul in Cipru, dar acesta din urma a disparut la o zi dupa ce i-a fost platita cautiunea.

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .