[ VIDEO ] Uciderea lui John F. Kennedy: ce s-a descoperit la 48 de ani de la crimă ?

Unul dintre cele mai mediatizate evenimente istorice ar putea lua o întorsătură Linkdiferită, datorită noilor tehnologii care au scos la iveală alte dovezi.

Istoricii şi o echipă de foşti ofiţeri ai Serviciilor Secrete au ajuns la noi concluzii referitoare la asasinarea lui John F. Kennedy, care a avut loc pe 22 noiembrie 1963. Aceştia au folosit noi tehnologii pentru a analiza dovezile de atunci şi pentru a demonstra că asasinul, Lee Harvey Oswald, a acţionat singur, informează foxnews.com, citat de Mediafax.

Istoricul Max Holland a condus echipa care a aplicat noile tehnologii pe filmările din ziua asasinatului şi prezintă concluziile studiului în documentarul "JFK: Glonţul pierdut".


Holland a declarat că este pentru prima dată când mai multe filme realizate de amatori, dintre care unele nu au fost văzute de ani de zile, au fost alăturate şi modificate digital pentru a putea prezenta o imagine coerentă a evenimentelor.

"Unul dintre scopurile cercetării a fost să schimbăm ideea forţată că filmul Zapruder prezintă ceea ce s-a întâmplat. Filmul a fost atât de grafic, impresionant şi hipnotic încât a devenit perspectiva noastră asupra asasinatului, ceea nu trebuia să se întâmple", a declarat istoricul.

O altă teorie surprinzătoare a echipei este aceea că în filmarea realizată de Robert Hughes în acea zi se poate observa o siluetă mişcându-se la etajul şase al clădirii din care s-a tras, despre care se crede că este Oswald.

"Concluzia noastră este că a tras trei focuri în aproximativ 11 secunde" a spus Holland.

Teoriile referitoare la asasinarea lui JFK:

- Oswald a tras trei focuri de armă: unul a ratat, al doilea l-a lovit pe Kennedy şi pe guvernatorul Connely, iar al treilea a fost fatal pentru preşedinte

- testele FBI au stabilit că ar fi putut fi trase trei focuri de armă în cinci până la opt secunde

- conform spuselor guvernatorului Connely, au fost doi sau trei oameni implicaţi sau cineva a tras cu o armă automată. Soţia politicianului a crezut că acesta a fost lovit de un alt glonţ, în afara celor două care l-au lovit pe preşedinte

- în filmul Zapruder, capul preşedintelui pare să se mişte în spate după ultima lovitură, ceea ce poate indica faptul că glonţul a fost tras din faţă

- unii martori au declarat că au văzut doi oameni pe o movilă de iarbă, la vest de clădirea de unde a fost împuşcat preşedintele

Preşedintele John F. Kennedy a fost asasinat pe 22 noiembrie 1963 în Dallas, Texas, la doar 46 de ani. Lee Harvey Oswald, despre care s-a crezut că este criminalul, a fost arestat sub acuzaţia de crimă, însă a negat totul. A fost ucis de Jack Ruby pe 24 noiembrie, înainte de a fi judecat sau condamnat.

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .