In această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii ...




… că atunci când vezi lumina la capătul tunelului nu e eficient să ieşi afară şi să complici lucrurile. John Quinton a fost cel care a observat că politicienii fac asta. Poate îţi dai seama că şi tu faci asta. Chiar atunci când lucrurile par că se îmbunătăţesc, tu începi să vezi că mai multe lucruri „nu sunt în regulă” sau „ar putea merge prost” . Universul este în esenţă un spaţiu prietenos. Atât de prietenos, încât, îţi va da exact ceea ce te aştepţi să-ţi ofere. Nu este minunat ? Bineînţeles, depinde de ceea ce aştepţi… 

…contribuţia ta în acestă zi în mod special ar putea crea cadrul pentru un an total diferit. E ciudat cum se întâmplă lucrurile. Câteodată cea mai mica alegere, una pe care ai putea-o lua în următoarele 24 de ore, ar putea pune în mişcare cantităţi enorme de energie aducându-ţi un mare bine şi o bucurie enormă. Urmăreşte atunci ziua, dar şi cum o petreci tu. S-ar putea să nu-ţi dai seama când pui aceste energii în mişcare. Dar chiar faci asta. Tu chiar faci asta prin tot ce gândeşti, spui sau faci. Aşa că ieşi şi fă din ziua de azi o zi nemaipomenită !

... că perioadele dificile dezvăluie geniul, în timp ce prosperitatea îl ascunde. Horace a spus asta şi avea dreptate. În timpul oricărei perioade grele, geniul tău va fi revelat -- ca şi pentru întreaga umanitate. Vei descoperi că există o altă cale de a trăi faţă de abordarea „care pe care” şi un alt scop demn în afară de „mai mare, mai bine, mai mult”. Priveşte această perioadă atunci, ca o provocare către ingeniozitatea ta şi ca o invitaţie din partea vieţii să redescoperi ceea ce este cu adevărat important: dragoste, familie, prieteni şi... călătoria sufletului tău. 

…că dacă te gândeşti că nu ai nimic de pierdut, câştigi. Dacă gândeşti că ai ceva de câştigat, pierzi. Totul ţine de motivaţie. De ce faci ceea ce faci chiar acum? Să eviţi pierderea? Să obţii un câştig? Ambele motivaţii sunt greşite. Viaţa nu este despre câştig şi pierdere. Viaţa este despre a fi sau a nu fi, a exprima sau nu exprima, cine eşti. Nu fă lucrurile pentru propriul beneficiu. Şi de asemenea nu fă lucrurile pentru a evita pierderile personale. Fă lucrurile pentru a simţiautenticitatea personală. Atunci viaţa ta va avea sens, indiferent de ce se întâmplă în jurul tău. Ţi-e clar de ce ţi s-a spus asta astăzi, corect ? 

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .