Oamenii de stiinta descopera Poarta Iadului

Cercetatorii italieni spun ca au descoperit Poarta Iadului, exact cum este descrisa in filmele de groaza sau in mitologie.

Anuntul descoperirii Portii lui Pluto (stapanul lumii subterane) a fost facut de catre un grup de arheologi italieni in cadrul unei conferinte de specialitate organizata in Turcia. Coordonatorul echipei de cercetare a fost profesorul Francesco D\'Andria, de la Universitatea Salento din Lecce. Alaturi de echipa sa D\'Andria exploreaza sit-ul arheologic Hierapolis de ani de zile, pana cand a ajuns sa faca aceasta descoperire majora.

Profesorul a spus pentru Discovery News ca a folosit ca sursa documentara pentru cercetarile efectuate, vechile scrieri mitologice. Urmand indicatiile din sursele mitologice a reusit sa localizeze legendara poarta catre lumea subterana. Poarta lui Pluto a fost descoperita urmand traseul unui izvor termal care i-a dus exact la locul unde se afla acest faimos si temut portal catre lumea de dincolo.

Scribi ca Cicero sau geograful grec Strabo vorbeau despre locatia exacta a portii catre iad, dar nimeni nu a reusit sa o gaseasca pana acum. Urmatorul pas este ca cercetatorii sa vada daca aceasta poarta duce intr-adevar catre lume lui Pluto.

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .