AI PUTEREA SĂ ÎŢI TRĂIEŞTI VISELE !




Că veni vorba despre responsabilitatea noastră, mi-a plăcut foarte mult ce mi-a spus Roxana Ilea, o persoană tare dragă mie şi pe care o admir pentru felul în care poate transmite într-un mod distractiv, dar constructiv, idei de dezvoltare personală ce pot fi uşor înţelese şi integrate în viaţa de zi cu zi. De multe ori, în urma discuţiilor cu ea reuşeam să văd lucrurile într-o cu totul altă perspectivă şi, astfel să pot face paşii cei mai potriviţi în direcţia viselor mele. Dar să revenim...
"Se povesteşte că un om se tot ruga mereu lui Dumnezeu în felul următor: „Dă Doamne să câştig la lotto”, „Te rog Doamne fă în aşa fel încât să câştig la lotto!” „De ce nu câştig şi eu la lotto, Doamne?” Şi tot aşa, câţiva ani la rând.
La un moment dat Lui Dumnezeu I se face milă de săracul om şi Se gândeşte să-i răspundă la rugăciune. Şi-i spune: „Cumpără-ţi odată bilet!”
Este amuzant când este vorba despre altcineva. Dar, de fapt, foarte mulţi oameni Îi trimit lui Dumnezeu rugăciuni fără să facă pasul care le revine lor personal, să-şi "cumpere biletul". De fapt, aceasta este prima cauză pentru care ne rugăm şi nu primim.
Faptul că tu citeşti acum aceste cuvinte, poate fi o cale prin cale primeşti răspuns la o dorinţă de-a ta. Fă o pauză şi aminteşte-ţi...ce ai cerut în ultima vreme? Nu ştiu cum credeai tu că noi primim ghidare, dar, de obicei, ea vine pe cele mai comune căi. De aceea este foarte uşor să o ratăm sau să nu o înţelegem. Deci, dacă ţi-ai dorit în ultima vreme ceva cu ardoare, acum primeşti o soluţie prin care poţi învăţa care este pasul pe care tu trebuie să-l faci pentru ca să primeşti ceea ce îţi doreşti. Asta aşa, ţi-o spun foarte clar, ca să nu o ratezi!
A doua cauză pentru care te rogi şi nu primeşti este că nu faci nimic nou. Nu deschizi nicio uşă nouă pe care noul să intre. Nu creezi niciun context, nu vorbeşti diferit, uneori nici măcar nu realizezi că ai gânduri care îţi ataca dorinţa."
Aşadar, clarifică-ţi visul, fă-ţi cât mai bine partea ta, fii deschis la alternative, la nou. Nu uita că dincolo de informaţii care să te ajute să îţi vezi visele cele mai dragi cum prind viaţă ai nevoie de experienţe.

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .