Curs Reiki - nivelul 1!


Pentru cei interesati de modul in care ne poate imbogati si transforma un curs de Reiki, ofer mai jos opiniile unor cursanti, iar detaliile legate de urmatorul curs le gasiti la sfarsitul mesajului.

„Mihai o sa ma ierte ca nu ii spun Maestru, asa cum ar trebui; sentimentul de prietenie pe care il am pentru el e mai puternic decat nevoia de a respecta uzantele.

In ziua initierilor Reiki am simtit inca de la telefon ca are o energie diferita, primind astfel un raspuns non-verbal la intrebari care ii preocupa probabil pe toti „elevii“: are sens povestea asta? o sa simt ceva? este posibil ca tanarul si europeanul Mihai sa-mi transmita vreo calitate subtila?

Da, o simpla convorbire mi-a indicat ca da. Am pornit spre Safe Place cu o atitudine de incredere si energia m-a rasplatit in felul ei.

Am avut diverse senzatii in timpul initierilor: de caldura, de atingere (si, chiar daca Mihai n-ar fi fost la distanta in acel moment, ar fi avut, banuiesc, numai doua maini!), relaxari bruste si profunde. Chakre-le palmelor, pe care obisnuiam sa le simt ocazional, au ramas deschise cam toata ziua si le constientizez chiar si acum, cand scriu.

Dar cadoul adevarat, mare si frumos, cu care am plecat acasa, a fost experienta de final. Dupa ultima initiere, am realizat ca ma apropii de o stare de transa si am cerut voie sa mai raman in sala. De cand il cunosc, a fost a doua ocazie in care am intrat spontan in meditatie in prezenta lui Mihai.

Dupa cateva minute de respiratie constienta, am simtit energia urcand din prima ceakra pe coloana si raspandindu-se dinspre vertebre in restul corpului in mii de fire, ca ramurile unui copac aflat in crestere accelerata. Picioarele mi s-au unit cu podeaua prin aceleasi fire invizibile si puternice. Era ca si cand mi-as fi perceput dintr-o data sistemul nervos, dinspre centru spre periferie, si senzatia era foarte placuta (toate intalnirile mele meditative cu corpul au fost foarte placute!).

In timp ce ma bucuram de acest „film tactil“, s-au activat rinichii, si un nou manunchi de firicele energetice, mai dens de data asta, l-a completat pe cel dintai – ca si cand, pe o simulare anatomica, peste sistemul nervos s-ar suprapune reteaua de vase sangvine. Experienta s-a repetat cu plamanii si o a treia retea, pe care o s-o denumesc limfatica, pentru pastrarea analogiei, dupa care simtul datoriei fata de grup m-a convins sa inchei meditatia.

In afara de inima, a fost prima oara cand mi-am perceput energetic niste organe.

Stiu ca trairile mele sunt doar ale mele si ca nu le pot transmite. Stiu si ca experientele vin si pleaca, dar suma lor da de obicei calitatea vietii si masura fericirii noastre.

Am trecut prin momente fericite la intalnirea cu Reiki. Cred ca e semn ca vom lucra bine impreuna!

Multumesc lui Mihai, liniei de maestri si colegilor de grupa!

Luciana“


Daca doriti sa aflati mai multe despre acest sistem si desigur sa experimentati direct va astept la cursul de Reiki pe care le voi sustine in 29-30 mai in Bucuresti.

Programul cursului de Reiki in traditia Usui Shiki Ryoho:

1. istoricul Reiki;
2. explicarea ideogramei Reiki;
3. principiile Reiki;
4. prezentarea si practica celor 8 pozitii ale palmelor si a modul de realizare a „auto-tratamentului” de baza;
5. prezentarea si practica celor 14 pozitii ale palmelor si a modului de realizare a „tratamentului” de baza adresat altor persoane;
6. cele 4 abordari ale practici Reiki;
7. tehnici energetice japoneze (optional, in functie de timpul avut la dispozitie)
8. intrebari si raspunsuri

In cadrul cursului veti primi:
- 4 initieri traditionale pe linia Usui → Hayashi → Takata → Furumoto → Brink
- suport de curs cu principiile reiki, tehnicile energetice japoneze si ilustrarea pozitiilor de palme pentru „auto-tratament” si „tratamentul” altor persoane.

Durata: sambata intre orele 11.00 – 17.00 si duminica intre orele 10.00-14.00
Numar participanti: maxim 7.
Locatie: va fi anuntata celor inscrisi (
Safe Place , zona Biserica Armeneasca)


Pentru detalii si participare la curs, va rog sa va inscrieti, cu datele de contact la :

safe_place@ymail.com

si

0723.270.407
Maestru Reiki
Mihai Albu

Niciun comentariu:

WINTER

WINTER

Gandind ...

Gandind ...

Acest website este un pamflet!


Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .